STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

[FONT=Arial, sans-serif]2 sezondur izlediğim en ruhsuz, en lakayıt takım vardı bugün sahada, utandım valla izlerken. ya 89. dakika önde olduğumuz maçta kendi ceza sahamızda rakip takım bizden daha kalabalık olması bence çok ironik! inş. bu bize ders olur.[/FONT]

Fatih hocanın Tek eksiği hep en iyisini ben biliyorum modunda olması..

Katılıyorum ben de şoktayım, kendime gelemedim 2 dakika.. Hoca bu maçta ağır oğlu ağır sıçtı net yani..

Puan kaybı beklediğim bir maçtı,defalarca yazdım zaten ama bu şekilde puan kaybetmek çok çok üzdü.Maç 0-0 bitse vallahi de billahi de bir şey söylemez tebrikler aslanlar canınız sağolsun der geçerim.

Ders mers aldığımız yok, kötü futbola tam gaz devam ..

son dakikalardaki o ailecek hücum etmemiz neden valla anlamak çok zor. saha içinde hocaya yardım edicek zeki bir tane bile oyuncu yok. herkesin derdi hala gol.

Yekta 11 başlarsa çok şey düzeltir ilk adımda, hırsı ve tekniği ile. Emre Çolak kötü dahi oynasa bu takımın vazgeçilmezidir Hamit ile birlikte çünkü geçen sene ki hareketli oynayan pozisyon değiştiren bir takım yok, hareketli oynayan ve bir şeyler deneyen o ikisi var. Selçuk'un tek sorunu Danny'den aldığı topu tekrar Danny'e vermek, oysa rakip yarı sahada gezerek oynaması lazım.

1. Sag ve Sol bek sabit kalsin .
  2. Bos yere hucum pressi yapmasak.
  3. Defansimiz hep 2 kisiye kaliyor , baski yapinca geri toplarda rakip 1 kisiyle bizim 2 defansi yikiyor
  4. FTerim , baktin takim 1-0 , desene cocuklar zaman calin yatin macin ustune ( birazda biz cirkeflik yapalim)
  5. Burak, Amrabatin her pozisyonun arkasindan Amrabata niye kizarsin ? onu anlamam hersey sana bagli degil
  6. Elini ofsayt diye kaldirana kadar , topa kossana ..
  7. Bizim forvet hatti ilk yarida Eskisehir Defansina gömuldu , uyudu gitti .
  8. Madem amrabat/burak/umut hizli forvet , biz niye baski yapiyoruz birak rakip gelsin orta sahayi kalabalik tut , araya adam kacir sana ..

Bu da benden bir kac tane tuyo ..

Ofsaytmi degilmi , tartismasi cok gereksiz , Mac sonrasi karardan donecek halleri yok ...

Valla forumda şekilden şekile giren adamlar var , bir karar verin öylemisiniz böylemi..

Topu hücumda yeterince tutamıyoruz ki.Elimizdeki forvetlerde bu işi yapabilen tek isim Elmander.

Dolayısıyla Elmander yoksa çift forvet oynamanın bir anlamı yok.Hem Umut hemde Burak'ın teknikle alakaları yok.

Ya Umut oynamalı yada Burak.İkisi bir arada olmaz , olmamalı.

Ayrıca Melo'nunda yedeğe geçme zamanı geldi.Form bulacak diye diye sezonun ortasına geleceğiz.

Engin'in de gözünü seveyim.Geçen sene hem süper mücadele ediyordu hemde iyi adam eksiltiyordu.Yokluğu büyük kayıp.O 11 maç cezayı almasaydı cl dede puan durumumuz farklı olacaktı kesinlikle.

STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

Bu takıma muslera fazla kaçmaya başladı

Enginin cezası ne zaman bitecek beyler tek umudum o.

Golü şansımızın yardımıyla attık. O zamana kadar yarım pozisyonumuz dahi yoktu.

Golden sonra etkili görünmemizde Eskişehir'in öne çıkmasının da payı var. Tabi Melo'yu da unutmamak lazım. Çıkması hücum adına iyi oldu.

İyi değildik. Zaten bu sezon hiç iyi olmadık.

Az pozisyona giren, çok kolay gol yiyen bir takım olarak görünüyoruz. Bir şekilde bundan sıyrılmamız lazım.

Aykut 'a gülerken Aykut 'un tam tersini Fatih Hoca yapmaya çalışıyor. 90 dk. da bizim ceza sahamızda neden eskişehirliler fazla hocaaa.

Puan kaybı beklediğim bir maçtı,defalarca yazdım zaten ama bu şekilde puan kaybetmek çok çok üzdü.Maç 0-0 bitse vallahi de billahi de bir şey söylemez tebrikler aslanlar canınız sağolsun der geçerim.

Yüklenmeye başladığımız andan itibaren böyle olacağını hissetmiştim. İleri ileri ileri. Fatih hoca umarım bu maçtan çok büyük dersler çıkarmıştır.

10 numara şart 10 numara.

son dakikalardaki o ailecek hücum etmemiz neden valla anlamak çok zor. saha içinde hocaya yardım edicek zeki bir tane bile oyuncu yok. herkesin derdi hala gol.

Aynen, lisede okuldan sınıfça kaçan ergenler gibiyiz Beşiktaş maçından beri. Hücum varyasyonumuz sıfır.

Geleneksel Kaybedilen Maçtan Sonra Yönetime Sallama vol.38778988

Yalansa yalan de.Melonun bu formu Selçuğuda bitiriyor.Yönetim ya Meloyu daha erken almalıydı ya da 4-4-1-1 e dönülüp bir ofansif ortasaha alınmalıydı Burak ta Amrabat ta katı defans yapan takımlara karşı oynayacak adamlar değil.Sahada lider oyuncu eksikliğimiz var.

Fatih Hoca'nın bu yanlışını Ümit ve Hasan hocalar neden düzeltmezler neden demezler hocam bir günde 2 forvet yerine kalabalık bir orta saha yapalım. Şu maçta Semih neden oynamaz birisi açıklasın onuda geçtim Hakan Riera kadar zaten oynuyor amaç hocam harbiden yönetime haber yolluyorsan Galatasaray deneme tahtası değil.

Beyler sakin olun biraz yahu geçen sezonda ilk 7 haftada 14 puandaydık. hatta 8. hafta Antep'e yenildik. Daha lig yeni başlıyor moral bozmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt