STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Takım berbat beyler.Mücadele falan hikaye.Takımda resmen kalite yok.Bir tane değişik pas olmaz mı arkadaş!Braga maçı da böyle idi.Habire yalandan pas yapıyorduk.Herkes sırtı dönük top alıyor ileride.Hele o Hamit.Çok sabrettim ama tutmayacak bu adam.Çok dağınık ve hücumu mahvediyor.Her topu alışında sırtını dönüyor.En ufak bir atraksiyon yok.Yediğimiz gol ayrı bir berbatlık.Ulan yazık lan.Kaleci kaç tane kurtardı,bir tane adam var sadece orada.Riera mı Selçuk mu Yekta mı hata yaptı bilmem orada ama bu takımda hemen herkes çok kötü.Nerde o eski hızlı oyun.Nerede o çat pat pas yapan takım.Bu mu yani kapanan takımlara sizi oyununuz.Kusura bakmayın böyle ise bu takım Elazığ'a bile puan kaybeder.

Beklerle beraber stoperler de çıkmasın.Geri dönemiyorlar gol yiyoruz işte.Hücuma katkıları da yok zaten.

Agzina saglik , biri bunu FT iletse tmm , mactan önce rakip analiz bölumune de yazmistim ...

Manchestunited , bile mac oncesi roportajda demisti , Gsin bekleri cikiyor bos alan birakiyor diye ..

Meloya ne kadar tesekkur etsek azdir

keske hamitide kiralik alsaymisiz.

dusunsenize, melonun da bonservisi almis olsaydik, 4 yillik sozlesme yapiliyordu

umutunda bonservisi alinmis olsaydi, en az 3 yil sozlesme yapiliyordu.

hamit-umut-melo = 3 tane 30 yasta adam en az 4 yilligina baglamis olurduk, bunlardan ikisi takiminda en cok para alan ikilisi.

ben bosuna bagirmadim, bosuna sevinmedim melonun kiralik gelmesine.

ben bosuna demedim, hamit o pararali hakkedecek topcu degil, hele hele son 4 sene oynadigi futboluna vede yasina bakarsak hamite o paralarla 4 yillik sozlesme önermek, buyuk hata diye.,

Hamit sağ çizgi oyuncusu değil 4 3 3 de iyi sağ iç orta saha oyuncusu olur o kadar kadro mühendisliği hatalı.

Burak Selçukla Trabzonda çok iyi anlaşıyordu,Selçuğu değil Selçuk dışındaki herkesi bozuyor Burak :D

elmander oynarken selçuk ve melo rakip alanda top aldığı zaman elmander biraz öne çıkarak tek topla önlerine bırakıyordu, selçuk ve melo bu şekilde etkili alanda top alıyordu, rakip onların önünü kapatacağım derken çarprazdan adam kaçırıyorduk içeri. Bu sene hiç yapamadık bunları. Burak ise tay gibi bekliyor önüme atsınlarda koşup gidip gol atayım diye.

Neyse daha fazla sinirimi bozamıycam ... Şerefsiz kuşlar birazdan uçuşurlar heralde hadin kalın sağlıcakla ...

yarın fener beşiktaşı yenerse tutulmaz.

aydın daha ne yapması lazım oynamak için adam braga maçında maça girince iyiydi bu maçta ortada yok , hamit yerine o başlamalıydı

en azindan ilk golden sonra girmeliydi, bos alan bulmusken

oynadığımız son maçlar takım için çok hayırlı oldu.fatih hoca için de tabi.o yüzden şu milli takım arası herkese iyi gelcektir.

Takım berbat beyler.Mücadele falan hikaye.Takımda resmen kalite yok.Bir tane değişik pas olmaz mı arkadaş!Braga maçı da böyle idi.Habire yalandan pas yapıyorduk.Herkes sırtı dönük top alıyor ileride.Hele o Hamit.Çok sabrettim ama tutmayacak bu adam.Çok dağınık ve hücumu mahvediyor.Her topu alışında sırtını dönüyor.En ufak bir atraksiyon yok.Yediğimiz gol ayrı bir berbatlık.Ulan yazık lan.Kaleci kaç tane kurtardı,bir tane adam var sadece orada.Riera mı Selçuk mu Yekta mı hata yaptı bilmem orada ama bu takımda hemen herkes çok kötü.Nerde o eski hızlı oyun.Nerede o çat pat pas yapan takım.Bu yani kapanan takımlara sizi oyununuz.Kusura bakmayın böyle ise bu takım Elazığ'a bile puan kaybeder.

Hocam o olayın 2.kısmı,dakika 90 1-0 öndesin 10 kişi yükleniyorsun,gören de eleme maçı 2-0 a ihtiyacı var veya mağlup zannedecek.Top çevirip oyunu soğutsan 1-0 bitecek maç,2-0 yapabilecen mi sanki veya yapsan ne geçecek eline?10 puan mı verecekler 3 puan yerine.Bence her şeyden çok konuşulması gereken budur.Abuk subuk amaçsızca 10 kişi yüklenme felsefesidir.

deli sinirlendim ya ağlattı bu maç beni.bu ne cenabetliktir ya.futbolcular da yardım ediyo resmen performansımız düşsün,taraftar üzülsün diye.8 sn bi kişi koşmuyor 3 şut geliyor muslera ya.teki gidip kendini usain bolt sanıyor adamdan 5 m uzak geçcem sanıyor.tekinin top kontrol kavramı gitmiş.diğeri fino ya dönmüş.terim bence her şeyin farkında ve bu akşam gerekli konuşmayı yapar onlara.

geçn yılın en önemli 3 adamı yok.

1. ujfa(sakat)

2. elmander( nerde bellideğil)

3. melo(düşüşte)

Kötü olan şudur ki, Galatasaray sanki hiç gol atamayacak gibi oynuyor. Fener gibi oynamaya başladık topu hep yararlı olmayan bölgelerde dolaştırıyoruz. İlk yarı çöpe gitti. 2. yarıda adamların hatasından golü attık. Yediğimiz gol zaten güler misin ağlar mısın?

Beyfendilerin işleri güçleri saçlarıyla başlarıyla uğraşmak

Taraftar sizin saçınızla ilgilenmiyor

Çıkın karşılığında milyonları aldığınız futbolu oynayın

saç traşınızla gündeme gelmeyin oynadığınız oyunla gelin

Ben bunu ogrendim , son 4 mac'ta beklerimiz öne ciktigindan , pozisyon veriyoruz ve gol yiyoruz ..

Beklere kimi koyarsan koy artik , ama öne cikmasinlar ..

şuan çok az pozisyona giriyoruz

BEklerimiz çıkmassa pozisyona hiç giremeyiz

Sorun orta sahada.Rıdvan bugün ilk defa doğru bir şey söyledi

Selçuk ile melo geçen yılki yerlerinin tam tersinde oynuyorlar

Selçuk geride melo ileride kalıyor.Üstüne melo geriye dönmüyor.Bugün en az 6-7 pozisyon var eskişehir ani çıkarken melonun yalancı koşu yaptığı geriye koşmaktan kaçındığı

Melonun kulağı artık ciddi bir şekilde çekilmesi gerekiyor

Ya bide staddaki taraftarın bi kısmına harbiden çok kıl olmaya başladım bağırmıyolar etmiyolar bide bi adam hata yapınca auuvvvvv demezlermiz abi takımda iyice moral bozuyolar ya geçtim moral vermeyi bari moral bozmayın ...

elmander bi form tutsa

3 maçtır otokontrol olayını öğrendim beyler, artık kendimi kontrol edip daha sakince şeyler yazabiliyorum. Her yenilgide bir hayır vardır derler ya, dağılın.

Takımlar bize karşı nasıl oynaması gerektiğini öğrendi.3 maçtır aynı taktikle karşımıza çıkıyorlar.1 beraberlik, 2 mağlubiyet.Attığımız gol 1, yediğimiz 5.

2 maçtır kaybediyorsun, takım üzerinde baskı var, Eskişehirspor'la oynuyorsun Cris-Dany ikilisiyle başlıyorsun. Haftalardır dökülen Melo'yu oynatıyorsun. Hoca artık bir ideal kadro belirlemeli, kapanan takımlara karşı da birşeyler üretmeli.

Pozisyon bulamadığın bir ilk yarı geçiriyorsun, sonra şansa bir gol buluyorsun ama golden sonra topu ayağında tutmak yerine topluca hücum yapıyorsun.Kendi ceza sahanda adamlar 4 kez 2 metreden şut çekiyor, tüm futbolcular uzaktan pozisyonu izliyor.

Takım da, hoca da çok formsuz bir dönemde.Böyle olacağını hiç düşünmüyordum ama sanırım milli takım arası en çok bize yarayacak.

Geri
Üst Alt