STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Hocam o olayın 2.kısmı,dakika 90 1-0 öndesin 10 kişi yükleniyorsun,gören de eleme maçı 2-0 a ihtiyacı var veya mağlup zannedecek.Top çevirip oyunu soğutsan 1-0 bitecek maç,2-0 yapabilecen mi sanki veya yapsan ne geçecek eline?10 puan mı verecekler 3 puan yerine.Bence her şeyden çok konuşulması gereken budur.Abuk subuk amaçsızca 10 kişi yüklenme felsefesidir.

Yok aga.Orada gene yeterli adam var da hepsi uyuyor.Oraya gelmek için koşmaya,kendini yıpratmaya da gerek yok.Biraz geri gelsen bitecek olay.Senin dediğin gibi herkes savunmaya gelse de duran toptan yerdik zaten merak etme.Bu takım illa bir şey buluyor.

yediğimiz golde de panik olmadım.bekliyodum golü...bişeyler yanlış takımda.o yüzden üzülmedim de.gerçi bu sezonki maçlarımızda hiçbişey hissedemiyorum,tepki veremiyorum.

3 maçtır otokontrol olayını öğrendim beyler, artık kendimi kontrol edip daha sakince şeyler yazabiliyorum. Her yenilgide bir hayır vardır derler ya, dağılın.

Diyodum sabaha kadar forumda takılırız güzel bir oyun güzel bir skorla.. Ama gel gelelim yine Süt kovasına tezek kaçtı ..

Bir kez daha söylüyorum bir daha da söylemeyecem ne Hamit ne de Emre Çolak kanat oyuncusu değiller ikisi de orta saha oyuncusu üretemiyoruz üstüne oyunu orta sahaya sıkıştırıyorlar. Doğal olarak yaratıcılık duruyor. Koskoca transfer döneminde elimiz boş döndük bu kadar açık işte arkadaşlar bu skorla falan alakası yok yaratıcılık yok kanatlardan hiçbir şekilde hele orta saha bu kadar formsuzken maçı izlerken çileden çıkıyoruz.

Fatih hoca yine oyunumuzla mutlu ettik, staddan ayrılanlar mutlu ayrıldı diyor. Geçiniz hocam. Tersine herkes hücum futbolunuza bir sınırlama getirmeniz gerektiğini düşünüyor.

hafta sonu morel falan kalmadi..

ezikleri illa yarisa sokacagiz ya..

fener rezil top oynar ama yine puanlari kapar..

bizim hic kötu oynama lüksümüz yok ya...gercekten ezik balli var bunlarda.

Bu arada oyunu sogutmayi ögrenmemiz lazim. Boyle saldir saldir la olmaz bu isler. Braga, eskisehir,

her gelen bize sakin sakin defans yapiyor, ve kontradan golu buluyorlar..

Biz nezaman 2-0 buldukdan sonra, o zaman rakip takim öne cikmaya baslyor, ve rahatliyoruz..

gercekten yazik oldu. hadi biz kötu oynadik, eskisehir hic oynamadi, ama puani kaptilar...

Puan kaybı futbolda var.Bunu kabul ediyorum.Bir taraftar olarak içeride tüm maçları kazanmak istersin.Ama çoğu zaman bu durum aski gelişmeye başlar.Maç da kaybedersin.Bu da normal.Ama böyle maç kaybı ya da puan kaybı olamaz.1-0 öne geçiyorsun.3-4 tane üstüne pozisyon kaçırıyorsun.Adamlar topu ileriye taşıdığında tüm varlığı ile üstüne yükleneceğini hesap etmezsen, beklerin ileriye gitmekden geri dönmeyi alışkanlık haline getirmezlerse böyle zavallı goller yemekten geri kalmayız.

Hani maç 0-0 iken derim ki zaten adam gibi oynayamıyoruz beceremiyoruz golü de yiyelim tam olsun diye.Ama öyle bir durum yok.Takım şu an geçen seneyi mumla aramasına rağmen her maç defalarca pozisyona girip böyle cömert harcarsan kalende de anlamsız goller yersin...

Fatih hocam bana bi söylermisin o senin gördüğün benim göremediğim 4-5-6 tane pozisyon hangileri

Yok aga.Orada gene yeterli adam var da hepsi uyuyor.Oraya gelmek için koşmaya,kendini yıpratmaya da gerek yok.Biraz geri gelsen bitecek olay.Senin dediğin gibi herkes savunmaya gelse de duran toptan yerdik zaten merak etme.Bu takım illa bir şey buluyor.

Hocam yapma Allah'ını seversen topu kapıyor Eskişehirliler kontraya çıkıyor bizimkiler geri geri yeni dönüyor daha.Bu kadar amaçsızca hücumun sonu budur.

Diyodum sabaha kadar forumda takılırız güzel bir oyun güzel bir skorla.. Ama gel gelelim yine Süt kovasına tezek kaçtı ..

Şu haftada 3 puan kaçırılır mı be, aslında çok sakinim de işte..

O bu değilde fener yarın yenerse ibre tersine döner.En rahat şampiyon olacağımız sene feneri ortak yapıcaz lige.

Fatih hoca yine oyunumuzla mutlu ettik, staddan ayrılanlar mutlu ayrıldı diyor. Geçiniz hocam. Tersine herkes hücum futbolunuza bir sınırlama getirmeniz gerektiğini düşünüyor.

Cidden öyle bir şey dedi mi?Ya kardeşim gören de 10 pozisyona girdi sanır.Kusura bakma Fatih hocam da salak yerine koyma bizi.Amaçsızca hücum etmek midir iyi top oynamak.Bu maçta iyi top oynadığımız bir aralık varsa gol dakikasıyla 80.dakika arası kontrollü,geride kabul eden oyunumuzdur.Tabi yine hurraa saldırdık,tipik kontra golü ve 1-1.Halen şoktayım ya. :sad007::sad007::mad:

Fatih hocam bana bi söylermisin o senin gördüğün benim göremediğim 4-5-6 tane pozisyon hangileri

bu sefer ilk golden sonra vardi pozisyonlar

daha onceki 2 ma cicin bende katilmiyordum

ama bu sefer hamit bos kaleye kacirdi, burak karsi karsi kacirdi, amrabatin pasinda, umut karsi karsi kacirdi, amrabatin pasinda.

amrabatin sutu var birde.

bu sefer gol atmaliydik gercekten, ikinciyi atmaliydik.

hele su hamitin bos kaleye kacirdi gol..

3 maçtır otokontrol olayını öğrendim beyler, artık kendimi kontrol edip daha sakince şeyler yazabiliyorum. Her yenilgide bir hayır vardır derler ya, dağılın.

bu ligde daha cok puan kayiplar olur, herkes herkesi yenebilir

yok öyle 17 mactan 16ni kazanmak, dogru mu samet!:D

Sen nasıl maç izliyosun ya ? Melo bozmuyo Burak bozuyo öylemi ? Sabır ver Allah'Im bana nolur ...

melo formsuz ama selçukta geçen seneki selçuk değil, orta sahadan burağın önüne top atayım düşüncesi var sürekli.

Hoca bizimle yine geçiyor sanırım.

es es hic pozisyona girmeden gol atti...

bizim bir kac tane firsatimiz vardi ama degerlendiremedik iste.

biz ne kadar sanssiz bir takimsak, ezikler okadar sansli arakdas...adamlar tek pozsiyona girip m'gladbach'a 4 gol attilar.

hafta sonu morel falan kalmadi..

ezikleri illa yarisa sokacagiz ya..

fener rezil top oynar ama yine puanlari kapar..

bizim hic kötu oynama lüksümüz ya...gercekten ezik balli var bunlarda.

Bu arada oyunu sogutmayi ögrenmemiz lazim. Boyle saldir saldir la olmaz bu isler. Braga, eskisehir,

her gelen bize sakin sakin defans yapiyor, ve kontradan golu buluyorlar..

Biz nezaman 2-0 buldukdan sonra, o zaman rakip takim öne cikmaya baslyor, ve rahatliyoruz..

gercekten yazik oldu. hadi biz kötu oynadik, eskisehir hic oynamadi, ama puani kaptilar...

Oyunu soğutmakdan ziyade son anlarda geri dörtlünün ayakları yere sağlam basmalı ve iki ön liberodan Melo'nun bunların önünde çakılı olması şart kardeşim.Bak bakalım o zaman bu çetin yapıyı rakip takım aşmak için kırk takla atar mı atmaz mı yorumu siz değerli taraftar arkadaşlarıma bırakıyorum.

O bu değilde fener yarın yenerse ibre tersine döner.En rahat şampiyon olacağımız sene feneri ortak yapıcaz lige.

fenere iki ortak (uefa-fifa)bi koysa artık.. iyi olurdu.bence sezon içinde cezayı yiyip ortada kalacaklar.

Geri
Üst Alt