STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Bizde savunma falan yok. Herkes bize karşı rahatlıkla pozisyona giriyor, gol atıyor. Orta sahamız ışık hızıyla geçiliyor rakip farketmeksizin. Zaten kalite olarak iyi bir rakip olunca en az 2 gol yiyoruz.

Buna çözüm bulamazsak şampiyonluk uçar gider.

bu kadar basit goller yemeyi hakemle açıklayamazsın.o mu attırdı golleri

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | 2.Y | 19 Ekim

Hoca macera aradı gerek yoktu Eboue'nin çıkmasına.

1 tane iyi oynayan yok, hepsi bir birinden baska bisey oynuyor, hoca sen napiyon bunlara??

Yeni Sabri'miz emre çolak beyler her vurduğu şut 40 metre yukarıdan gidiyor

saglik olsun

Bazen 1 puan uzun soluklu maratonda çok aranır bu Gençler'in sahasından galip çıkmak zor olur.

ah urfalı ah

Amrabat'ın tek olayı anlamsız çalım denemeleri. Hasan Şaş'ın formsuzluk zamanlarındaki hali. Tek faydası yok. Tam kontraatak topçusu. Atacan önüne topu koşacak.

Hakemler geçen sene de aynıydı..

Hakemler hiç değişmedi ki ondan önce ki senede aynıydı. Artık korkmuyorlar bizden, azizin adını duyduklarında bi bok varmış gibi altlarına sıçıyorlar. Ligde 8 takım şikeye karışırsa o 8 takımın maçlarında hakemlerin korumasını iyi izleyin, 1 yıl aradan sonra herşey kaldığı yerden devam ediyor.

Yine olmadı. Nasıl oynuyoruz,ne oldu bize.? Geçen sezon rakiplerin dizlerinin bağı çözülürken,bu sene gelen geçen puan alıyor. Bu takımı böyle izlemek üzüntü verici. Belki daha erken ama umudum kalmadı iyice..

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Puan kaybinin iki sebebi var

1. Fatih Terim

2. Hakem

Kardes 2-1'den sonra defans yapsaydıkta bir sekil golü yerdik;çünkü yedigimiz gollerde bir anormollik seziyorum..Yani rakip köftecinin ordan vursak gol olacak..Şans yok şans..Nerde olmayacak gol var,gelir bizim kaleye girer..Nerde gol olacak posizyon var çıkar fenerin kalesinden gider..

Türkiyenin en kolay gol yiyen takımıyız

emre colak kadar futbol beyninden yoksun bir adam varmi.her mac kritik yerlerde adamlara bodoslama dalip ya frikik yada duran top kazandiriyor, 1,2,3 degil herzaman yaptigi sey.senden futbolcu olursa bizde bu takimdan bisey beklemeyelim

Umut'un attığı golün ortası Amrabat'tan geldi. Ne istiyorsunuz adamdan daha anlamıyorum. Hamit'le Burak sefilleri oynadı yine.

Ah keşke Hakan Balta o golü atmasaydı da yenilseydik.O derece nefret ediyorum şu adamdan.30 maç daha oynar artık bu gol sayesinde.

fatih hoca yanlış sisteminden ve yanlış oyuncu tercihlerinden vazgeçsin artık. ve şu takım konsantre çıksın bi maça da!ciddi olsun bi!

2-2 olunca ikinci yarıdaki oyunumuzdan eser kalmadı. nasıl olur anlamıyorum. defans defans defans kötü.

Geri
Üst Alt