STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

İlk yarıda söylediğimiz bütün lafları yedirdi Konya helal olsun :D

2-2 oldu şaka gibi... dur daha 3. gol gelecek antu'dan alıntı koptum ya nedir bunların 2-2 'den çektikleri.... :m26:

Konyasporu tebrik ederiyorum, Fenerbahçeye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Uğur hocanın iyi ve teknik kapasitesi yüksek bir takım yaptığını daha önceden söylemiştim, galip geleceklerine inanıyordum. Bundan sonraki maçlar için bu galibiyet inşallah moral ve tecrübe olur..

ok.gif
Zubrowka - 18.08.2013 00:00

bos.gif

arsenal bizi sekiztasa kardes yapmasin baska bisey istemiyorum

:happy:

Bir FB klasiği izliyoruz yine :ka25: neyse birazdan aziz yıldıvım soyunma odasına inecek olaya müdahale edecekmiş.... :f68.gif:

Emre yaptığı gol sevinciyle Galatasaray'ın 4.yıldızını KAP'a bildirdi. :asd:

gece gece iyi güldüm ha. eğer süpriz olmazsa bu sene en az 15 puan farkla şampiyon oluruz...

Emenike bildigin kazma. Güclü diye adam saniyorlar. Lesh bir futbolcu.

13 Milyona böyle bir kazmayi sadece Aziz Yildirim sikecisi alir.

iki tane özeligi var zaten. bir güclü dedigimiz gibi bide iyi bir konter takim oyuncusu. offseita kolay kolay düsmüyor genelikle konterlerde ama kapali veya dengeli savunma yapan takimlara karsi pek is yapamaz ve yapamadi pek simdiye kadar. karamboldan gol bulur belki yine az cok ki onu bile atamadi bugünkü macda.

13 milyon etmez kesinlikle.

[attachment=3001:BR5kpuVCEAANRKW.jpg]

Ekli dosyalar

• BR5kpuVCEAANRKW.webp
    BR5kpuVCEAANRKW.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 191
emre lavuğunun yapptığı 4 işareti konyalı penaltıyı.atsa gerçekleşiyordu.Golden sonra iki rekat namaz kılmak ve domalarak dua etmekle bu işler olmuyor.Konya bu adamın aklını alır gece yatak odalarına girer.

Webo > Emenike

Net yani. Emenike´de sadece güc var, onun disinda bi mok yok.

Drogba´yla karsilastiriyorlardi utanmadan bide :)

Fenerbahce´nin cok kötü oldugunu macin basindan beri söylüyordum da, Konya´nin gecirecegini hic tahmin etmedim :)

Galatasaray cok büyük mallik yapmazsa, rahat sampiyon olur bu sene. 6+0 bize yarayacak zaten

Geri
Üst Alt