STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

beyler aziz bu maçın skorunu unutturmak için yarında brumaya teklif götürürmü :)

Oha 2-0 dan sonra kapatmıştım 3 gol yemısler dizi izliyordum yenı ayıktım

egemen yoktu galiba gerçekten bana gore ligin en iyi savunmacilarindan yoklugu farkediyor

iki tane özeligi var zaten. bir güclü dedigimiz gibi bide iyi bir konter takim oyuncusu. offseita kolay kolay düsmüyor genelikle konterlerde ama kapali veya dengeli savunma yapan takimlara karsi pek is yapamaz ve yapamadi pek simdiye kadar. karamboldan gol bulur belki yine az cok ki onu bile atamadi bugünkü macda.

13 milyon etmez kesinlikle.

Güç ve sprint özellikleri haricinde başka özelligi yok gibi.Dar alanda iş yapamaz.Ayrıca da topun ayagına gelmesını beklıyor.13M,bir Guiza vakasına dönüşür mü acaba?

He şunuda söyliym ben Ben Emenike'nin 26 yaşında oldugunu düşünmüyorum.

fener yönetimi 11 nokta transfer yapılacağını kap a bildirmiş.Kaptakilerde bugün kapattık yarın gelin demişler.

ok.gif
kaez - 18.08.2013 00:32

bos.gif

Mesajı Gönderen: inceduygu:cLink:4174891

4. yıldıza gidiyorlar

Emenike çok çok abartılan bir oyuncu.Herzaman soyledim bırakın sow u webo kadar bile katkıyı zor verir.Çünkü hız ve güç dısında son vurus ları ve golculük becerileri zayıf bir oyuncu.Cardozoyu almayarak hayatlarının hatasını yaptı ezikler.:D

Adam hala Fener'in Cl'de oynayacağı maçları kastederekçok önemli bir sürece giriyor diyor.

Fener CL'de oynasa ne olur,oynamasa ne olur?

Fener'in idam kararı çoktan verildi.

hayır sadece feneri savunsa neyse diyecem.

biz p.tesi yenereksek iyi izleyin kesin bizim gol veya gollerde defans hatası vardır.

yersek de kesin defansımız çok kötüdür.

adam geçen yıl selçuk'u burak'ı bile kötülüyordu.

En Buyuk Eglence Fenerbahce !!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=K4hg5Me7qWs[/media]

ok.gif
kaez - 18.08.2013 00:32

bos.gif

Mesajı Gönderen: inceduygu:cLink:4174891

4. yıldıza gidiyorlar

Biz bu kafayla gidersek adamlar samanyolu olur
mad.gif

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Angut'ta senlikler start almis. Ilk haftadan patlamis misirimi aldim. Muthis zaman geciriyorum okudukca

Geri
Üst Alt