STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

Güç ve sprint özellikleri haricinde başka özelligi yok gibi.Dar alanda iş yapamaz.Ayrıca da topun ayagına gelmesını beklıyor.13M,bir Guiza vakasına dönüşür mü acaba?

He şunuda söyliym ben Ben Emenike'nin 26 yaşında oldugunu düşünmüyorum.

forma nummarasi neyse yasida odur bence :) 29

sprinter dedin de. eskisi kadar oda yok. sakatligindan sonra baya baya sprinter özeligini kaybetmis emeniki.

benim anlamadığım bunlar aykutu gönderdi güç bela yerine ersun geldi sahada ne taktik değişmiş ne futbolcular her şey aynı aziz kadro kuruyor diyordum artık iyice ikna oldum

Şimdi bizim takımın Antep'i parçalayıp siz boşa çabalıyorsunuz mesajını alayına vermesini bekliyorum . İlk haftadan çökertelim.

forma nummarasi neyse yasida odur bence :) 29

sprinter dedin de. eskisi kadar oda yok. sakatligindan sonra baya baya sprinter özeligini kaybetmis emeniki.

Aynen ya,Karabük'te sanki daha hızlı ve kuvvetliydi sanki.Aman aman iyice geriye gitsin,13 M Euro çöpe gitmiş olur.Allah'ın sopası yok be hacı,her sezon en az 30 M döküyorlar transfere sadece bonservis bedeli olarak.Ama hala bir sistemleri bile yok..iyiki fbli olmamışım valla,ne kadar çıldırsam az çünkü.

Emre aslında 4 yeriz işareti yaptı ama Mert penaltıyı kurtarınca olmadı. :asd:

İlk yarı ligden düşer bunlar dedim. 2. yarı barça oldular resmen. Bilemedim kararsızım renktaş :D

Şimdi ben bunu dedim ya kesin haftaya 5 6 atarlar , ne desem tersi çıkıyor çünkü :lol: Ama hakikaten Konya 'da birşey yok yani Fenerin rezilliği ortada . Eğer şanstan ya da penaltıdan falan öne geçmezlerse Arsenal maçı için daha bir keyiflendim. :D

insan utanir be. bu macda da hakem konusuyorlar tv basinda. cok ucuz cooook.

2-0 öndesin fener olarak. karsinda yeni cikmis bir konya var. senden korkmus belli ve mac sonucu 3-2 konya lehine. cikip hakem bunu vermedi sunu vermedi...

ayip be utanir insan biraz.

Alper'in o kederli halini gördüm ya,keyiften kuduracam lan,hahaha,beter ol zübük seni,hahaha..

Şimdi ben bunu dedim ya kesin haftaya 5 6 atarlar , ne desem tersi çıkıyor çünkü :lol: Ama hakikaten Konya 'da birşey yok yani Fenerin rezilliği ortada . Eğer şanstan ya da penaltıdan falan öne geçmezlerse Arsenal maçı için daha bir keyiflendim. :D

Fener perişan zaten. Son 3 maçta kalelerinde 88 şut görmüşler. Bunlardaın 20 tanesini Arsenal'a versen en az 10 tanesini atar gibi gibi :D

webo seviyesindeki emineke'ye 13 milyon euro bayıldı embesiller :trollfacce.gif: aziz yıldırım düşerken feneride yanında getirmek istiyor heralde borç batağına girerler yakında.. bir nevi hitler'in düşerken almanları da yanında götürmek istemesi gibi :trollfacce.gif:

arif ya:42::42::42:

arkadaş bizim eskiler yorumculuk yapmasın:mad-3:

şikecilere gülüyoruz en azından arif konuşunca tepem atıyo:ka10:

Konya Fenerden daha cok pas yapmıs,isabetli pas sayısıda daha fazla

Fener perişan zaten. Son 3 maçta kalelerinde 88 şut görmüşler. Bunlardaın 20 tanesini Arsenal'a versen en az 10 tanesini atar gibi gibi :D

Normal şartlarda 3-0 bile beni mutlu etmez ama malum Fb maçları tuhaf oluyor o yüzden yorum yapmıyorum :D Şemsiyeyi Cas açacak inşallah ama sahada da rezil rüsva olmalarını görmek istiyorum .

Geri
Üst Alt