STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Ertesi gun kongre ve baskanlik secimi var.

Aziz maci 10 yerden baglamistir, hic umitlenmeyin.

En iyi sonuç beraberlik olur Bursa için bu maç. Bari o olsa ama umut yok.

Gönül ister tabi biz Konya, Kopenhag ve Fener maçlarını kazanalım bunlar da Bursa'ya sonra da bize kaybetse ama çok düşük ihtimal.

Bursaspor'un kadrosuna baktim az önce, kadroda resmen adam gibi türk oyuncu yok.

stoper, orta saha, kanat ve forvete takviye yapmalari lazim.

beklentim yok bursadan berabere biterse oh ne ala asıl bizim şunlara karıkoyde koyup dagılmalarını sağlamak olmalı.

batalla varsa bursa puan veya puanlar kapabilir

tabi hakemler yine eyyam yapmazsa son 4 macta yaptiklari gibi

Bursa'dan birşey beklemeyin şikeciler cok rahat kazanır malesef...

bursa ön geçsin vermez o maçı,ama öne geçemez işte sıkıntı orda

Bursa'nın puan alması şart oldu. Neyse ki bi seri kazandılar da özgüvenleri arttı. 1 puan bile alsa iyidir. Kazanırlarsa ekstra olur.

Fenerde ceza sınırında ki oyuncular kimler ki? Bizim maçta 2-3 tane oyuncular kart yada sakat olsa iyi olur aslında. GG hala sakat mı?

daum'dan beklentim yok. yanlış tercih yaptı bursa

Koyar geceris

adamdan kasıt ne hocam karakter olarakmı diyosun yoksa şener, enes, ibrahim öztürk topçu değilmi

kalite. sener, ibrahim öztürk ve enes cok yetersiz. su sener'de ne buluyorsunuz hic anlamiyorum, kontenjan fln olmasa asla basser'i kesemez mesela.

kalite. sener, ibrahim öztürk ve enes cok yetersiz. su sener'de ne buluyorsunuz hic anlamiyorum, kontenjan fln olmasa asla basser'i kesemez mesela.

şener bence iyi gayet sabriden iyi hiç değilse ayrıca kontenjan olmasa selçuk inanda kesik yer daha iyi yabancı bulursun

Geri
Üst Alt