STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

vay be. yine hakem hatasi ile son anda 3 puani kaptilar ya. kacinci oldu bu . bu bal mi artik hakem balimi ne bileyim artik. kimse bunlardan sampionlugu alamaz bu ortamda bunlardan bu sene bence.

fener benim ancak papucumun şampiyonu olur :D hahahaha

pabucumun şampiyonu :asd:

yavaş gelsinler saçları başları dağılmasın :D

Bu kadar bal insanin moralini cökertiyor resmen. Bu sene kacinci son saniye galibiyeti bu? 3 oldu mu?

Kasimpasa, Bursa vs

En çok da Fatih Terim'in bu Yıldırım Demirören adisini kurtardığına yanarım.

Allah'tan tek duam şunları yenelim ama ne olur 90+ bilmem kaç golü ile yenelim de stadlarını yaksınlar nanoşoğlanları

Ligin sadece ilk çeyreğini biraz geçtik sakin olun gençler.

Hakemle alınan maçlara Bursa da eklendi.Bunların puan kaybetmesinin imkanı yok.

Bu hakemlerle lig bitmez.Bu sene şampiyon olursak en büyük şampiyonluğumuz olur bu.4.yıldızı taktırmamak için her şey yapılıyor...

Ünal Başgan twiti attığı an anladım fenerin gol atacağını yeter ya hem eyyamla maç alıyorlar son dakika bu kaç oldu?

Atıyorlar abi öyle ya da böyle. Pozisyonda faul yok ama sen atamıyorsun adamlar bir türlü atıyor işte. Haftaya son dönemdeki savunma hatalarını yaparsak faturası çok ağır olur demedi demeyin.

bız ıyı dıyoruz 1 puana 10 senedır bursada nıyeyse

Şaşırdık mı?Sonraki deplasman maçında da aynı şey olacak.Bir takım 9 maçın 4'ünü son saniyede kazanıyorsa aynı takım Avrupa'da sefilleri oynuyorsa bu işte bir iş vardır.

tiyatro oynanıyor resmen..şike bal herşey mevcut..mesela biz olsak o son frikik asla önümüze düşmezdi..

Kornerlerde adam paylaşımını haftaya işallah iyi yaparız yoksa sıkıntı yaşarız.

Allah kahretsin ya yine attilar son dakkada bu ne sans ya bu ya

Bizim icin en iyi yonu alper sari yedi bizim macta yok. Adamlarin tek dripling yapabilen oyuncusu bizim macta yok bizim acimizdan iyi oldu bu sunlara kadikoyde cakalim bisey istemiyorum

Su caner bizde olacakti var ya..

Bu maçta baldan bahsedenler derhal terketsin forumu, siz GS taraftarı olamazsınız, nerenizle izlediniz arkadaş maçı?

Elbette değil ama şansın adamların yanında nasıl olduğunu bizim maçlarla karşılaştırırsan daha iyi anlarsın. Rakipler bunların kaleye gidiyor gidiyor atamıyor. Bizim maçlarda orta sahayı geçen ilk top kalemizde gol oluyor.

Attıklarını söylemiyorum zaten. Oralarına buralarına çarpıp kale ağzında adamların önünde kalıyor kaç maçtır

Geri
Üst Alt