STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Haftaya çok dikkatli bir 11 çıkmalıyız.Sabri,Emre Çolak denen zavallılar kesinlikle oynamamalı.Bruma kesinlikle oynamalı.Eğer Sabri oynayıp da Bruma oynamasa ben böyle futbolun anasını.

Şaşırdık mı?Sonraki deplasman maçında da aynı şey olacak.Bir takım 9 maçın 4'ünü son saniyede kazanıyorsa aynı takım Avrupa'da sefilleri oynuyorsa bu işte bir iş vardır.

Sahtekar lavuk pireleri hepsi. Kupaoğlanı, süt çocugu, yayla kupası, ezikbahçe, ..... diye uzatırım. Birde kongre yapıyorlar. 2 tane sahtekar kapışacak. Birinin adını tüm dünya biliyor içerde atmadığı volta kalmadı. Ötekinin yolsuzluklarını bilmeyen yok. Hala ŞİKE peşinde merdiven altı çocukları..

Allah kahretsin ya yine attilar son dakkada bu ne sans ya bu ya

Bizim icin en iyi yonu alper sari yedi bizim macta yok. Adamlarin tek dripling yapabilen oyuncusu bizim macta yok bizim acimizdan iyi oldu bu sunlara kadikoyde cakalim bisey istemiyorum

6 senedir bursayı deplasmanda yeneme eskişehir desen her sene puan kaybı kadıköyde fener formasını görsen bi puan bırak daha sonrada feneri yeneriz diyoz kusura bakmayın ama fener yedeklerle çıksın bizim takım yenemez. Bizde burakla sabri varki ikisini toplasan çeyrek adam etmez.

Haftaya feneri hayatta yenemeyiz.Her sene "O Sene Bu Sene" demekten bıktım.

Terim Kazimi satti....turk oyuncu almadi ve gidecegini biliyordu!

Siz bekleyin Sampionlugu!

:nargile::nargile:

Hersey elimizde. Haftaya yen su serefsizleri, lig yeniden baslasin.

Tahriklere kapilma, konsantrasyonu bozma, adam gibi savas, adam gibi oyna.

Haftaya kaybedersek o zaman konusuruz. Su anda hersey elimizde. Haftaya galibiyet sart.

Açıkçası şu bariz şikeleri gördükçe ligin hiçbir anlamı kalmıyor. Benim için lig sadece Galatasaray'ın maçlarından ibaret. Her türlü pis oyun dönmeye devam edecek bu federasyonla.

bu köpekler en diri adamlarimiz melo ve drogbaya sert girip sakatlamazsa neyim!!!!

Bunların karsısında oynayan takımlar 90+ olunca direk kaleyi bosaltsınlar daha iyi.20 yıldır ligleri takıp ederim böyle sacma sapan galıp gelen baska takım görmedim.Birde 17 16 yaptıkları şikeli sene vardı.Kesin bir şeyler dönüyor bu senede.

biraz hucumu düşünse bursa rahat kazanırdı. oynadıkları her takım aynı saçmalıkları yapıyor. haftaya rahat kazanırız

Ne saçmalığıymış saksıyı biraz çalıştırınca adamların sayemizde önde olduklarını kolayca anlar.İç meseleler hatalı transfer politikası başarılı yönetimi gönderip işe yaramayanları yerleştirirsen şikebahçenin oynadığı takımlara el açar hale gelisrin. Balla malla alakası yok bu olayın.Sezon öncesi yabancı kuralına göre çok iyi ve gerekli transferleri yaptılar senin yönetimin uyurken.

en azından iddaada fenere vererek tüpçünün tiyatrosu sayesinde para almış oluyoruz, haftaya da aldığım tüm parayı fenere basacam tüpçünün pisliğinin acısını iddaadan çıkaralım bari

Adam gibi savunma yaparsak haftaya kazanırız ki ben kazanacağımızı düşünüyorum. Fener i de Beşiktaş gibi ritimden çıkarız.

Bunların bu balının dağılması 1 mağlubiyete bakar.

bız ıyı dıyoruz 1 puana 10 senedır bursada nıyeyse

O algı çok kötü ama bize böyle oynamıyorlar.. 2. yarı Bursa futbol oynamadı, attığı gol tamamen şans. Yıllardır fener burada çok rahat kazanıyor, bu sefer zorlanmalarına şaşırdım.

serefsiz hakem bile bile Verdi faulü ayrica alperede sariyi vermemeye direndi ama basaramadi!!!

Alenen bildiğin lig şikesi yapıyor adamlar.Fener konyaya yenilince daha 2.haftadan başladılar.Bu hakemlerle bu oyunlar Kadıköy'de bir şey yapamayız.Kendimizi kandırmaya gerek yok.Biz fenerli değiliz futbola gerçekçi bakıyoruz...

Geri
Üst Alt