STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Allah belanizi versin lan, 3 deplasman 3'ü de son dakika golü hakem hediyesi.

Ilahi adalet nezaman tecelli edecek diye soruyorum??!!!!!

Benim anlamadığım türkiyenin 4te3 ü bunlardan nefret ediyor. Tarih boyunca sevilmemiş şerefsiz herifler. Ona rağmen bu desteği nasıl buluyolar, bu sistemi nasıl kuruyolar anlamıyorum. Tüm bu şike süreci filan. İlginç.

Ben Fener den çok Mancini den korkuyorum. Haftaya nasıl bir bomba çıkartacağını kestirmek güç.

Haftaya eskaza yensek nolacak ya,görmüyor musunuz herşey ortada.Bu sezonun şampiyonu yaz ayında masa başında belirlenmiş,boşuna tartışmaya gerek yok.Bu kadar da bariz yapılmaz şu lanetlikler.

Biz gider Eskisehir/Bursa/Akhisar gibi takimlara takiliriz .. Sikeciler gule oynaya gecer :)

Fener haftaya kadikoyde tur atar.

Haftaya Fenere gömeriz...

Çünkü uzun zamandır ilk kez başımızda hoca var. Uzun zamandır ilk kez kontrollü futbol oynayacağız.

Bir ülkenin federasyonu şike yapıyor.O zaman verin kupayı şimdiden kimse kendini yormasın.

valla bu şkecilerin son dakkarı oldukça biz bu seneyi unutalım...en iyisi devre arası genç yerlileri bulup seneye taş gibi bi takım yapmalı...bu federasyon ve hakemlerle biz bu sene 2. ciliği alıp şl gitmeli...

Terim Kazimi satti....turk oyuncu almadi ve gidecegini biliyordu!

Siz bekleyin Sampionlugu!

:nargile::nargile:

o kasim kasima ben demin cok pis küfür yoladim. 6 pass icinde adam halen orda pass oynuyor. niye orda kaleye vurmadi. kasim kasimdi galiba yanilmiyorsam. mac orda 2-1 olacakdi bursa lehine resmen büyük ihtimalde.

Oyuncular zaten fiziksel anlamda kötü durumda. Takim savunma konusunda ayni sekilde berbat durumdayiz. Ersun Yanal rastgele hücum yaptiriyor. Hafta ici CL maci var, önemli. Ordan yorgun dönecegiz. Belki Sneijder olmayacak iki macta.

9 puan fark olur haftaya.

Haftaya eskaza yensek nolacak ya,görmüyor musunuz herşey ortada.Bu sezonun şampiyonu yaz ayında masa başında belirlenmiş,boşuna tartışmaya gerek yok.Bu kadar da bariz yapılmaz şu lanetlikler.

ya birak bu turkliginde sampiyon olmaktansa avrupada 0puan cekerim daha iyi ..Zaten sampiyon olsalar bile biz gitcez Champs'a :)

Allah insana fener balı versin. Ne diyelim. Eşi benzeri yok cidden. Aynisinden bende istiyorum.

Geri
Üst Alt