Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
sabriyi sol bek oynattı mancını bu butun doğrularını götürür![]()
Drogba oyniyacak degilya ? Kim var baska ? Caglar vardi pardon Yoktu .. o da yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen oyle ama kadıkoyde sans tutmuyor adamlar 1 kere gelıyo atıyo biri topukla atara bırı vurur çatala gıder sanslılar cok beraberlik iyi sonuç ama sonra bırde paşa deplasmanımız var
2013-2014 Şike Ligi ŞAMPİYONU Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum es es bursa deplasmanına 1 puan iyidir diyenleride selamlıyorum
Drogba oyniyacak degilya ? Kim var baska ? Caglar vardi pardon Yoktu .. o da yok
He bayram ediyoruz![]()
Bursa'ya 3 tane sokacağım diye son hafta şampiyonluk kaçırma rezaletlerini, şampiyon oldum zannedip sahaya girip timsaha yatmaları hiç çekemem..
Ezikliğe çok özeniyorsan buyur fenerli ol..
ya birak bu turkliginde sampiyon olmaktansa avrupada 0puan cekerim daha iyi ..Zaten sampiyon olsalar bile biz gitcez Champs'a![]()
alper oynamicak bizim macta bu bir arti!
Tamamda Paşa yı falan yenemiyorsan oturup burada şampiyonluk tartışmayalım zaten.
Şansa gelince belli mi olur belki bu sefer tersi olur
2013-2014 Şike Ligi ŞAMPİYONU Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum es es bursa deplasmanına 1 puan iyidir diyenleride selamlıyorum