STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

aynen oyle ama kadıkoyde sans tutmuyor adamlar 1 kere gelıyo atıyo biri topukla atara bırı vurur çatala gıder sanslılar cok beraberlik iyi sonuç ama sonra bırde paşa deplasmanımız var

Tamamda Paşa yı falan yenemiyorsan oturup burada şampiyonluk tartışmayalım zaten.

Şansa gelince belli mi olur belki bu sefer tersi olur

İşimiz cok zor haftaya,yabancı sınırlaması yüzünden kadro kuramıyoruz zaten.

Bu durum o maçta işlerine çok yarayacak.

Sınırlamadan dolayı tüm silahlarımızdan yararlanamayacagımız icin ve iyi futbol oynamadıgımız icin oradan galibiyet cıkarmak son derece zor şuan ki durumda.

He bayram ediyoruz :)

Bursa'ya 3 tane sokacağım diye son hafta şampiyonluk kaçırma rezaletlerini, şampiyon oldum zannedip sahaya girip timsaha yatmaları hiç çekemem..

Ezikliğe çok özeniyorsan buyur fenerli ol..

Bursa macindan sonra teknik heyette futbolcularda bayram etti ac bak roportajlara

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şunların CAS'tan ceza yemesini hiç istemedim.Biliyordum lige deli gibi odaklanacaklarını.

Bu ne şans arkadaş ya gene son dakika golü... Dur bakalım çekirge nereye kadar.

Not: Maçı izlemedim internetten takip ettim.

ya birak bu turkliginde sampiyon olmaktansa avrupada 0puan cekerim daha iyi ..Zaten sampiyon olsalar bile biz gitcez Champs'a :)

tek teselemizde bu olacak bu sene galiba. en azindan bunlarin arkasindan 2ci bitirirsek tabiki. direk sampionlar ligine katiliyoruz seneye yine :)

zaten bu kadronla en az 2ci olamiyorsan bu ligde git at köprüden kendini

5. hafta hoca yollayarak sezonu bir anlamda gözden çıkarttık zaten. Bunu söylemek zor geliyor ama Juve maçındaki şansımız tutar da otobüs çekersek haftaya belki 1 puan alırız ama aksi çok zor.

Ya ne hakemi beyler taiwo Adami yoktu yere penalti calmadi verdiği frikige takiliyorsunuz yapmayim 90 +3te attilar neresi hakem bursa top tutamadi ki adam gibi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamda Paşa yı falan yenemiyorsan oturup burada şampiyonluk tartışmayalım zaten.

Şansa gelince belli mi olur belki bu sefer tersi olur

gecen senede paşayı yenemedik orda bırsayı es-es ı yeemedık Şampiyon olduk bır sekilde ama bu sene akhısardır karabuktur konyadır bunları zar zor gecıyoruz

2013-2014 Şike Ligi ŞAMPİYONU Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum es es bursa deplasmanına 1 puan iyidir diyenleride selamlıyorum

hakem bizede olmadık düdükler çalsaydı bizde galip gelirdik

daha 15.dkda bursalı iki oyuncu sarı kart gördü

caner ilk yarı sarı kart görmeliydi hemde iki kez

alperin sarı kartı çok geç geldi

hele son dkdaki komik pozisyonu saymıyorum

Geri
Üst Alt