- 16 Haziran 2010
- 206.050
- 158.770
- 6.838
yuhhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne saçmalığıymış saksıyı biraz çalıştırınca adamların sayemizde önde olduklarını kolayca anlar.İç meseleler hatalı transfer politikası başarılı yönetimi gönderip işe yaramayanları yerleştirirsen şikebahçenin oynadığı takımlara el açar hale gelisrin. Balla malla alakası yok bu olayın.Sezon öncesi yabancı kuralına göre çok iyi ve gerekli transferleri yaptılar senin yönetimin uyurken.
Oyuncular zaten fiziksel anlamda kötü durumda. Takim savunma konusunda ayni sekilde berbat durumdayiz. Ersun Yanal rastgele hücum yaptiriyor. Hafta ici CL maci var, önemli. Ordan yorgun dönecegiz. Belki Sneijder olmayacak iki macta.
9 puan fark olur haftaya.
Mancini zaten yabanci kuralini koydurttuZaten mancini sol ve sag bek almadi yillarca
Yav sanane kardesim burasi fener forumumu kendi forumumuzdada istedigimiz gibi konusamayacakmiyiz ben takimima guveniyorum yaziyorum
Adam gibi savunma yaparsak haftaya kazanırız ki ben kazanacağımızı düşünüyorum. Fener i de Beşiktaş gibi ritimden çıkarız.
Bunların bu balının dağılması 1 mağlubiyete bakar.
Biz bursayla berabere kalinca bayram ediyoruz adamlar her sene 3 tane sokuyor.
Mancini zaten yabanci kuralini koydurttuZaten mancini sol ve sag bek almadi yillarca