STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Ne saçmalığıymış saksıyı biraz çalıştırınca adamların sayemizde önde olduklarını kolayca anlar.İç meseleler hatalı transfer politikası başarılı yönetimi gönderip işe yaramayanları yerleştirirsen şikebahçenin oynadığı takımlara el açar hale gelisrin. Balla malla alakası yok bu olayın.Sezon öncesi yabancı kuralına göre çok iyi ve gerekli transferleri yaptılar senin yönetimin uyurken.

Ne alakası var, adamlar sadece Alper'i aldılar yerli olarak.

Kimse şans falan demesin, tamam Hüseyin Göçek maçı kötü yönetti, katletti ama Bursaspor'un mallığından kaynaklanıyor bu galibiyet. İlk yarı dünyayı kaçırırsan, 2. yarı korkakça defansa çekilip orta sahayı dahi geçemezsen sana böyle çakarlar, yapacak bir şey yok. Haftaya ligin gidişatı belli olacak, hiçbir şey bitmiş değil henüz. Kopenhag maçından sonra ciddi şekilde çalışmalı bizim futbolcular, iyi bir diziliş-taktik lazım, eğer Sabri,Çolak falan oynarsa Fener farka bile gidebilir, Mancini ince eleyip sık dokumalı, kalitesini bu tarz maçlarda belli etmeli, umarım atmosfere yenik düşüp defansif oynatmaz takımı.

Oyuncular zaten fiziksel anlamda kötü durumda. Takim savunma konusunda ayni sekilde berbat durumdayiz. Ersun Yanal rastgele hücum yaptiriyor. Hafta ici CL maci var, önemli. Ordan yorgun dönecegiz. Belki Sneijder olmayacak iki macta.

9 puan fark olur haftaya.

şikecilerin hakem desteği ve balınıda sayarsan deplasmanda kaanmak mucize...

herkes hakeme sallıyor da fenevin %100 lük penaltısını ve kırmızı kartı vermedi bursalı oyuncuya

Bunlar son dakikalarda hakemlerle maç aliyor. Bu pisligi izlemek igrençte olsa biz elimizdek geleni yapip ilahi adaleti bekleyelim. Haftaya bunlari yenebiliriz. Kim demiş yenemeyiz diye. Biz Bursaspor degiliz.

Yav sanane kardesim burasi fener forumumu kendi forumumuzdada istedigimiz gibi konusamayacakmiyiz ben takimima guveniyorum yaziyorum

İstediğin gibi konusma mı dedim? Sadece yorumuna bende yorumda bulundum. Sen istediğin gibi konustun bende istediğim gibi konustum. Olayı buraya çekme yani hacı.

neyse bu senede böyle olsun moral bozmaya gerek yok...biz kötüyüz onlar şikeci...

hahahhahaaa bu ne la yine sın dakika golü gelmiş

ayrıca şikeciler şampiyon olsun dert değil nasılsa direk cl yine biz gideceğiz ligte yıllarca bir onlar bir biz şampiyon oluruz bu işin sonu yok ama avrupa başka kalıcı başarılar şart orda iyi giden düzeni bozmamalıyız

Adam gibi savunma yaparsak haftaya kazanırız ki ben kazanacağımızı düşünüyorum. Fener i de Beşiktaş gibi ritimden çıkarız.

Bunların bu balının dağılması 1 mağlubiyete bakar.

aynen oyle ama kadıkoyde sans tutmuyor adamlar 1 kere gelıyo atıyo biri topukla atara bırı vurur çatala gıder sanslılar cok beraberlik iyi sonuç ama sonra bırde paşa deplasmanımız var

Biz bursayla berabere kalinca bayram ediyoruz adamlar her sene 3 tane sokuyor.

He bayram ediyoruz :)

Bursa'ya 3 tane sokacağım diye son hafta şampiyonluk kaçırma rezaletlerini, şampiyon oldum zannedip sahaya girip timsaha yatmaları hiç çekemem..

Ezikliğe çok özeniyorsan buyur fenerli ol..

haftaya fener yenerse sampiyon olmuslardir net

2013-2014 Şike Ligi ŞAMPİYONU Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum es es bursa deplasmanına 1 puan iyidir diyenleride selamlıyorum

Sol Bekte Pence Sabriyle ,

Ileride top kontrolsuz'u Burak Yilmaz'la

Geri pasci defanscilarla laylayalylaa

İşimiz cok zor haftaya,yabancı sınırlaması yüzünden kadro kuramıyoruz zaten.

Bu durum o maçta işlerine çok yarayacak.

Sınırlamadan dolayı tüm silahlarımızdan yararlanamayacagımız icin ve iyi futbol oynamadıgımız icin oradan galibiyet cıkarmak son derece zor şuan ki durumda.

birileri bal demiş mancini demiş

geçiniz bunları hakemler her hafta maçı bunlara veriyor

fenerasyon iş başında

demirören neden göreve geldiğini çok iyi gösteriyor

burda birbirimizi yiyeceğimize tek yürek olalım

ne gerekiyorsa yapalım her hafta aynı tiyatro

Geri
Üst Alt