STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Yok ezmeyiz de yeneriz.1-2 diyorum.Dedik kafa rahat olsa yeneriz.Geçen yıl rahattı da ne oldu 2-1 yenildik.3 puana ihtiyacımız var,beraberlik yetmez.Bakalım ne olacak?Bu sefer de yenemiyorsak 4-5 sene daha yenemeyiz zaten.

Gecen sezon en buyuk sanssizligimiz bir hafta onceden sampiyonlugumuzu ilan edip, butun haftayi yiyerek, icerek, eglenerek gecirip maci zorlamamamizdi. Seni temin ediyorum, butun ciddiyetimizle gitseydik o gece Fener'i harcardik. Zaten Webo'nun attigi gol net fauldu. Sonra Burak'in karsi karsiya kacirdigi vs. Haftaya yaslanin arkaniza ve izleyin Galatasaray'i.

o değilde terim konuşacaktı. tff hakında ne oldu o iş.

LA butun GS camiyasi faso fiso olmus :) ... Faruk Suren baskanla zamaninda bir roportaj yapmak icin 3/4 ay bekliyen gazeteciler vardi .. ICRAAATTTT vardi ICRAAT bos bos

Dogan miydi kimse cikip hukuki mucadelemezi veriyoruz .. Yabanci konusunda blablalablablaa demekle olmuyor

Ben sana taktiksel anlamda nasil kazandiklarini soyleyeyim. Onde 3 tane ayibogan forvetleri var. Kanatlarda her aldiklari topu iceri kesen nasil olsa bizim ayiboganlar bir sekilde atar dusuncesiyle oyanayan kanatlari var. Ayrica alper gibi Mehmet topal gibi siradan ancak tempolu donen toplari alan oyunculari var. Cok iyi oynamana gerek yok dedigin gibi. Ama bu mac ozelinde sike yaptilarmi bilmem ama hakem yardimini gormemek korluktur. Canerin ilk yari en az 2 sari karti var. Alper mac boyunca saydim 4 tane sari kartlik hareketi var. Ilk golde cok net faul var. Son golde fener gol atsin diye hakemin uydurmasi bir faul var.

her hafta çıkmayan kartlar,olmayan fauller,verilmeyen penaltılar,fazladan uzatmalar..bugün hakem sayesinde 2 gol attılar..bakalım haftaya kaç gol atacaklar bize hakem sayesinde

kadıköy bekleri sabri balta kanat desen zaten yok fark yemeyelim yeter fazla malzeme vermeyelim şikecilere

topuz ve caner mi iyi bekler

yoksa alves mi lesh hepsi

emenike bitmiş ayağını kaldıramıyor

orta sahada topal hariç iyi oyuncuları yok biz hala bunlardan mı çekiniyoruz ? yazık yazık

ha hakem dersen eyvallah haftaya hakem bize gol atarsa şaşırmayın

devre arasını görseydik yarıştan kopmadan tugay reisin yapacağı kaliteli yerli transferleriyle düzelip arenayada fenere çakıp illaki liderliğe yükselirdik ama görünen oki şikeciler devre arasından önce koparacaklar yarısı

orta sahada topal hariç iyi oyuncuları yok biz hala bunlardan mı çekiniyoruz ? yazık yazık

Kusura bakma ama Caner suanda bizim takimda 10000000000% bankyo oynardi .. H.Balta / Riera = SABRI

webo da faullü gollerin adamı ha.4-5 golü var böyle.

yahu geçen sene şampiyon gittik rezil futbolla yenildik o kadar rahat gittiğimizde bile yenemedik oysa ben ne kadar umutluydum değilki şimdi bu stresten galip çıkalım imkansız zaten bu tür maçlarda hep fener kazanmıştır karıköyde 3 - 0 4 - 1

devre arasını görseydik yarıştan kopmadan tugay reisin yapacağı kaliteli yerli transferleriyle düzelip arenayada fenere çakıp illaki liderliğe yükselirdik ama görünen oki şikeciler devre arasından önce koparacaklar yarısı

yerlilere kalırsak işimiz zor. katkı verecek kapasitede oyuncu yok alınabilecek

Benim bu hafta hiç umudum yok

1 farklı yenilsek razıyım

arenada konyayı bile ite kaka yenen takımdan kadıköyde galibiyet beklemek saflık olur

LA butun GS camiyasi faso fiso olmus :) ... Faruk Suren baskanla zamaninda bir roportaj yapmak icin 3/4 ay bekliyen gazeteciler vardi .. ICRAAATTTT vardi ICRAAT bos bos

Dogan miydi kimse cikip hukuki mucadelemezi veriyoruz .. Yabanci konusunda blablalablablaa demekle olmuyor

bende baskandan memnun degilim ama tüpcü konusunda pek bir sey yapamaz bence cünkü arkasinda cok farkli bir güc var maalesef.

o gücüde simdiki Türkiyede kimse laf gecirtemez kolay kolay maalesef. elestire bilecegimiz nokta ise büyük konusmasiydi ama daha neyin ne oldugunu belki o zamanlarda pek bilmiyorlardi tam olarak. ayni cav cav gibi. agizlarini actilar bir ara tokati yedik resmen :(

aci ama gercek olan bu galiba.

yahu geçen sene şampiyon gittik rezil futbolla yenildik o kadar rahat gittiğimizde bile yenemedik oysa ben ne kadar umutluydum değilki şimdi bu stresten galip çıkalım imkansız zaten bu tür maçlarda hep fener kazanmıştır karıköyde 3 - 0 4 - 1

ben maçı alırız demiyorum farklı bir şeyden bahsediyorum

fenerin yüzde 90ı düz oyuncular

abartılacak oyuncular değil

mevki mevki bakalım bi sol bekte sıkıntı yaşarız

kaliteli yerlimi var renkdasim, 75mioluk ülkeden arda selcuklar cikar ayda yilda bir, anca gurbetde yasiyan toplam 5mio gurbetcilerden medet umariz ve türkiyemizin umudu olmasini bekleriz hep bir ümitle!!!

vay halimize.

oynardı oynamazdı demiyorum

neden; çünkü bizimkiler ondan daha kötü ama caner canlı bomba adam gibi hakemler olsa öyle rahat oynayamaz her maç kırmızı yer

Tabi bizim formayi giyince kartlar abonelik gibi yagardi o dogru .. Biz en buyuk hatayi YERLI topculara ilgi vermemekte yaptik !! alacaktin 5/10 milyon euro herneyse yerli tobcuyu

Adam eksiltecek tek adamları Alper potuk ,onun haricinde bir tane adam eksiltip oyunu değiştirecek bir adamları daha yok,,hepsi aynı tip adamlar Sow Webo Emenike..Duran toplarda dikkatli olursak ve konsantrasyon sorunu yaşamazsak orada durum farklı olabilir.

bende baskandan memnun degilim ama tüpcü konusunda pek bir sey yapamaz bence cünkü arkasinda cok farkli bir güc var maalesef.

o gücüde simdiki Türkiyede kimse laf gecirtemez kolay kolay maalesef. elestire bilecegimiz nokta ise büyük konusmasiydi ama daha neyin ne oldugunu belki o zamanlarda pek bilmiyorlardi tam olarak. ayni cav cav gibi. agizlarini actilar bir ara tokati yedik resmen :(

aci ama gercek olan bu galiba.

Butun medya + politik sistemler Sikeci fenerin arkasinda .. AKP+CHP+MHP hepsi rant saglamak icin sikecilere dokunmak istemiiyor

Geri
Üst Alt