STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Abi hakemdi baldı gecin bu işleri. Şuan o faktörlerle kazandıklarını bende görüyorum ama kendi takımım sezon bası puan kaybettiği maclarda gol bulması gereken anlarda kaleye gitmiyorken ben ezeli rakibimin son saniyede hakemle balla kazandığı maclara ağlayamam. Bunu son 3 haftadır kazanan takımdan bağımsız söylüyorum fakat suan sezon basındaki isteksiz ruhsuz görüntünün bedelini ödüyoruz net bir şekilde. Belkide hic olmaması gereken puan farkı suan 6 ve haftaya malum deplasmana gidiyoruz. Sezonun geri kalanı için haftaya puan farkı 9'a cıksa bile hicbirsey bitmez cünkü ligin 2.devresi Fener'in bütün derbi+zor anadolu macları dıs sahada olacak. Bizim yapmamız gereken sey ilk devrenin sonuna olabildiğince az puan farkıyla girmek.

7abeaad302a2524554d6f0a7382bd481.jpg

erdogan_fenerbahce_ve_trabzonsporu_kutladi.jpg

Varmi Galatasarayli politika fotograflari gorelim ... Hepsi sikecilerden yana

Adam eksiltecek tek adamları Alper potuk ,onun haricinde bir tane adam eksiltip oyunu değiştirecek bir adamları daha yok,,hepsi aynı tip adamlar Sow Webo Emenike..Duran toplarda dikkatli olursak ve konsantrasyon sorunu yaşamazsak orada durum farklı olabilir.

en tehlikeli adamlari kuyt ve webo olacak. webo mebo diye dalga gectik ama adam atiyor be arkadas öyle yada böyle. kuyt i kilitlemek gerekir bir cekilde zaten oyunlari tam ölür aslinda. weboyuda kilitle. okadar zor degil veya olmamali bu. baskada tehlikeli adamlari yok oyun icinde.

duran toplardan pek korkmuyorum acikcasi dorgba-chedjou -melo varken :)

Valla bu maci tam olarak neresiyle izledi bazilari bilmiyorum ama ben fenerli arkadaslar ve akrabalarla iddiaya girmeye basladim. Bir karton Marlboro ile raki kebap cepte.

Haftaya bozuk para gibi harcayacagiz sikecileri.

Adam eksiltecek tek adamları Alper potuk ,onun haricinde bir tane adam eksiltip oyunu değiştirecek bir adamları daha yok,,hepsi aynı tip adamlar Sow Webo Emenike..Duran toplarda dikkatli olursak ve konsantrasyon sorunu yaşamazsak orada durum farklı olabilir.

dostum hiç merak etme bunlar atamasa bile biz kendi kalemize bi tane atarız. Her hafta 1-2 tane saçma sapan savunma hatası yapıyoruz. Ve bir tane banko gol yiyoruz.

Butun medya + politik sistemler Sikeci fenerin arkasinda .. AKP+CHP+MHP hepsi rant saglamak icin sikecilere dokunmak istemiiyor

ee elin ucunda oy varsa normal bu. siyaset cok pis bir is ya hele hele Türkiyede. yahu dini kunlanarak oy toplayanlar var resmen ülkemizde. var mi böyle rezilik...neyse siyasete girmek istemiyorum simdi.. avatarimdaki büyük babamizin kemikleri sizliyordur ama maalesef.

Evet Bursaspor'a karsi zor bela kazandilar. Bursa ve Galatasaray'i bir tutuyorsan zaten konusacak biseyimiz yok seninle.

Ama sana bisey diyim mi? Taraftar ne zaman bir Fener macindan umutsuz olsa, sikecilere Kadikoy'de yenilmiyoruz. Tarih yine tekerrur edecektir, siz Fener'den cekinmeye devam edin. Galatasaray'da Fener'e koyup kupalari ellerinden almaya devam etsin.

Ne feneri kardeşim, eşşek kadar "hakemler" yazıyor orada.

o değilde terim konuşacaktı. tff hakında ne oldu o iş.

Bir yerde yönetiminin susup hocasının konuşmasını beklemek demek acizlik anlamına gelir o değilde. Gerçi konuşacak yönetimde kalmadıki ortada hepsini tasviye edip yerine adı sanı duyulmadık ne iş yaptığı belli olmayan (yönetimde) kişelerle doldurdunuz.

ee elin ucunda oy varsa normal bu. siyaset cok pis bir is ya hele hele Türkiyede. yahu dini kunlanarak oy toplayanlar var resmen ülkemizde. var mi böyle rezilik...neyse siyasete girmek istemiyorum simdi.. avatarimdaki büyük babamizin kemikleri sizliyordur ama maalesef.

Turkiyede Futbol diye birsey yok herkez bunu bilsin !! Milli Takim ARDA/Selcuk Haric herkez yetenek fakiri .

Turk liginden yabancilari cikar , 5 dakika bile mac'a bakamazsin ..

Valla bu maci tam olarak neresiyle izledi bazilari bilmiyorum ama ben fenerli arkadaslar ve akrabalarla iddiaya girmeye basladim. Bir karton Marlboro ile raki kebap cepte.

aynen renktas, bende cok rahatim. en kotu beraberlik aliriz, oda fenerin bali sayarim

Umarım dediğin gibi olur ama bu iş sana tuzluya patlayacak gibi:D

en tehlikeli adamlari kuyt ve webo olacak. webo mebo diye dalga gectik ama adam atiyor be arkadas öyle yada böyle. kuyt i kilitlemek gerekir bir cekilde zaten oyunlari tam ölür aslinda. weboyuda kilitle. okadar zor degil veya olmamali bu. baskada tehlikeli adamlari yok oyun icinde.

duran toplardan pek korkmuyorum acikcasi dorgba-chedjou -melo varken :)

Alper cezalı duruma düştüğünden tek hamleleri ve en büyük kozları duran toplar olacak..Zaten karşısındaki takımlara karşı top hakimiyetinde üstün oldukları bir maç yaşayamayacaklarından daha fazla efor sarfedecekler ve Bursa maçında da gördüğümüz gibi diri kalamayacaklarını düşünüyorum.Bursanın ikinci yarı top ayağında hiç yoktu neredeyse ve ofansif dörtlüleri nerdeyse hiç baskı yapmadan maçı bitirdiler.

Fenerbahce den önce kendi içimizde mücadele edecegimiz 2 sorun var.

1-Yabancı sınırlamasından dolayı kadro kuramamamız

2-Kolay gol yemememiz. Bir şekilde gol yiyoruz,gol yemeden maç tamamlayamıyoruz.Bunların da bize karsı olan ballarını hesaba katarsak ben hiç umutlu bakamıyorum o maça açıkçası.

Yeniliriz bence.

Haftaya fenere hndikapli oynayin maci da izlemeyin.

Geri
Üst Alt