STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

o kupa orda kalmayacak bence. trabzon fifaya giderse fifada devreye girip alir kupayi bunlardan büyük ihtimalde. ama simdiki durum senin dedigin gibi tabiki. ama seneye bazi seyler degisir bence. yabanci konusunda yani.

O kupa Trabzona gitmez ..

Gitse bile fenerin sampiyonlugunu TFF silmez .Oyle birakir .

Bugun MAA bas bas bagirdi o kupa bizim kimseye vermeyiz diye .

Daha halen kimse cikipta lan bu adam TFF baskani olarak yemin toreni yapipta tarafsizligini ilan etmiyormu ? Yani o gorevi kendi cikarlari icin kullandigini ap acik acikliyor kimse de bisey demiyor

fenerin şikeyi konuşturduğu maçtan sonra kuşların damlaması da iyice sıktı..

Ulan attıkları gol fail, Caner tipsizine kart gösteren yok, Alper bizde olsa çoktan kırmızı görmüştü, Webo'nun pozisyonu penaltıysa Egemen denen kazmanın yaptığı neydi..

Kopenhag deplasmanında kazansak bile çok yıpranacağımız garanti. Üstüne bir de Sneijder, Drogba'nın durumları kritik. Drogba son maç zaten kötüydü ve ŞL maçında fazlaca efor sarf eder..

Rakipleri içeride dışarda tekme tokat döven, çok rahat penaltı kart aldıran ve hakemlerin küfürü övgü kabul edip karşılığını gani gani ödediği yerde şikecilerin stadından 13 yıl sonra 3 puan çıkarmak mucize olur..Şu önümüzdeki iki maçı alalım şampiyon olmuş kadar sevinirim.

Taiwo'nun Webo'yu ittiği pozisyon ofsayt galiba değilse kırmızı + penaltı olmalıydı bence

Stoperde Ceyhun hata yaptığında da "Ceyhun'dan stoper yaratmaya çalışıyor" falan diyeceksiniz, bahane bitmeyecek. Takımın planlamasını yapan kişide suç.

orda katılıyorum 2 senedır sol bek almayan başkanda ve saçma yerlilerin peşinde koşan Terimde en buyuk suç ama artık oldu bıttıCeyhunun stoper oynamışlığı var ayrıca ama sağ iç oynamadı bu zamana kadar..neyse anlaşamayacağız..e buyuk mancını haftaya melo sol bek oynasa haklı dersınız

bari berabere bitseydide keyiflice spor programlarına baksaydık artık bakmanın bir anlamı yok

karşımızda nasıl rezil bir camia ve fenerasyon var hepimiz izliyoruz

galiba erman toroğlunun söyledikleri doğru

feneri şampiyon yapacaklar demişti 3 hafta önce

70.dakikaya kadıköyde 3-0 öndede girsek 10 dakka uzatırlar maç 3-3 biter

6 senedir bursayı deplasmanda yeneme eskişehir desen her sene puan kaybı kadıköyde fener formasını görsen bi puan bırak daha sonrada feneri yeneriz diyoz kusura bakmayın ama fener yedeklerle çıksın bizim takım yenemez. Bizde burakla sabri varki ikisini toplasan çeyrek adam etmez.

Renkdas oyle diyosunda hatirlarsan kadikoydeki favori maclarina her ciktiklarinda biz daha iyi oynadik hemde bundan daha berbat kadrolarla bilmiyorum ama bi sekilde bu sefer olacak gibi geliyo icime

her sene fenere yatıp bize köpek gibi oynayan takımlar

1-Bursaspor

2-Eskişehirspor

3-Gaziantepspor

4-Sivasspor

doğru diyorsunda arkadaşım ama bizim takımdada suç var çıkıp eze eze yenecen. Bu takımlar her sene bunu yaparken sen bu maçlarda hiç önlem almıyorsun.

Biz bursayla berabere kalinca seviniyoruz adamlar her sene 3er 5er atiyorlar nasil is anlamadim. Eskisehire de ayni sekilde. Offff offff.

Ya kopenhagi yensek bile hatta champs yari final bile oynasak .. bizim ( bir kitap dolusu kufur sayiyorum) Medyamiz yine cikar bizim turkligini öne ceker sanki cok buyuk bir basari ligimiz varmis gibi .. champs hic konusulmuyor bile

penaltidan yakindan uzakdan alakasi yok. webo cok kolay ati orda. omuz omuza mücadele var orda sadece. gecen hafta chedjounun yaptigi gibi asiriya kacmis bir durum yok ama sinirda baya belki. ama öyle kolay penalti verilmez.

durumu anlatayim dedim :)

hay agzina saglik renkdas

hocam okumyormusunuz 2 mesaj once yazdım ya bak

YABANCI SINIRINA KARŞI

1-EBOUE SAĞ RİERA SOL CEYHUN STOPER

2-SABRİ SAĞ RİERA SOL

AL İŞTE YABANCI SINIRI..şunların hıcbırı yeteneksız sabrının helelı sol bekde oynamasından kotu değil..yapmayın..

Stoperi Semih-Ceyhun yapsaydık biraz zor kazanırdık.Defansı bir tek Chedjou ayakta tutuyor.

Yargitay nezaman karar verecek acaba? 2014'den önce karar verilecekti..

Bursa fenere falan yatmadi ilk yari ve ikinci yari sonlarinda gayet iyi oynadilar. Hakem saolsun yenildiler ancak bu macin suclusu bursa degil kesinlikle

na hakemi yahu webonun penaltısını vermeyende hakem adamlar çaktı geçti işte ne hakemi webonun penaltısı olmasa neyse dicemde objektif olmak lazım

Geri
Üst Alt