STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

İnşallah dediğin olur ama hiç zannetmiyorum. Bizim takım haftaya en iyi futbolu oynasa kadıköyden anca 1 puan alırız. Hatta şunu bile diyebilirim bizim kadıköyde feneri yenme ihtimalimiz Cl de kupa almak kadar zor. Bunu temel sebebide hakemler, çirkeflik ve bizdeki yerli oyuncuların fener kompleksi.

La biz ne salak bir taraftariz :)

Yabanci siniri bizi engeliyor ? Niye birsey yapmiyoruz ? Kulup olarak neyi bekliyoruz ? Goz gore gore adamlar elimizden herseyi aliyor daha halen mal mal bakiyoruz .. Trabzon taraftari kadar yokmuyuz ? Protesto edemiyormuyuz ? Hep mi sinifin terbiyeli cocugu biz olacagiz elimizdeki ekmegi kafamiza vurdurup aldiracagiz ?

sokaklara cikip isyan bayragini cikarsaydik, emin olun bu karar eski haline dönerdi. bizim taraftar kuzu kuzu, neymis efendim fairplaye Uygun taraftarmis, Temiz ligmi varda biz göremiyoruz?

Olayı Terime bağlayanlar var hala. Bunlar ölüp cehenneme gitse " O Terim yokmu o terim onun yüzünden cehenneme düştüm " diyebilecek vatandaşlar var aramızda

Fb çok zor fikstüre girdi.Bunlardan ilk maçını aldı.Bu maçı kaybetseydi çok feci düşüşe geçerdi Fener ama haftaya yenersek yine de belli olmaz.Bu maç onlara çok moral olacak.Ama fikstürlerinde BJK,Antalya,Rize,Akhisar gibi takımlar var.Bunlarda 2sine kesin takılır.

Allahi seven bunlarin neresi zor ? Tamam biz takildik zorlandik .. bu sikeciler ordan en az 10 puan cikarir .. Bunu da bir yere not al

sokaklara cikip isyan bayragini cikarsaydik, emin olun bu karar eski haline dönerdi. bizim taraftar kuzu kuzu, neymis efendim fairplaye Uygun taraftarmis, Temiz ligmi varda biz göremiyoruz?

Biz diyom ya sinifin terbiyeli cocuguyuz .. Fenerde haseri ama her zaman Taktir name alior .

Artık büyük bir yürüyüş yapma zamanı gelmedi mi Galatasaraylı kardeşlerim ?

Admin forumdaki fenerlileri şutla lütfen, gelmiş buraya şikecileri savunanlar var, maç resmen şikeli hala baldan verilmeyen penaltılardan bahsediliyor..

Ben baska mac mi izledim? Neyinden cekiniyosunuz bunlarin? Hakemle zor bela aldilar, gormediniz mi? Peki haftaya hangi hakem bu sikecileri elimizden alacak? Kan emicez, yok edicez, duman edicez bunlari.

ligin 2.yarısında muhtemelen 6. ya da 7. hafta fener şampiyonluğunu ilan eder.çünkü bilyorumki bu hakem,bal hiç bitmeyecek.uefayla fifa da koymuyo...yapacak bişey yok.

Ben baska mac mi izledim? Neyinden cekiniyosunuz bunlarin? Hakemle zor bela aldilar, gormediniz mi? Peki haftaya hangi hakem bu sikecileri elimizden alacak? Kan emicez, yok edicez, duman edicez bunlari.

Sorunun cevabı içinde zaten. Hakemler!

ulan ne bal var bunlarda yaa kayseri erciyes bursa kasımpasa bu maclardann zaten 6 puan fark ediyo

Fener sike yapar biz = OK

Fener TFF yi degistirir biz = OK

Fener Men yer paralari dagitir transfer yapar biz = OK

Fener turklere para basar alir biz = OK

Fener yabanci siniri dusurulsun der biz = OK

fft99_mf1257570.Jpeg

Biz COOLUZ sorun yok kafamiza vurup ekmegimizi alsalar bile OK .

sokaklara çıkma vaktidir

bırakın fair play muhabbetini biz ses çıkarmadık bu adamlar bizi dibe çekecekler uyanın artık

Artık ekinler sahada biçilmeye başlanmış ne yazık ki bu adamları şampiyon yapacaklar haftaya yensek bile..

Geri
Üst Alt