STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Lig tv de webonun pozisyona yuzde yuz penalti hemde penalti gibi penalti diyo seref yoksunlari ya

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tZkAjFTt72Q[/media]

Valla en son şu maçta artık bu sene o sene diyordum.O rezil sezonda bile fark yedik.Nasıl son dönemlerde Real-Barça maçlarında Barça eziyorsa,Kadıköydeki maçlarda Fener favoridir.

Ne tesaduf ki, o gun bizi dograyan Huseyin Gocek'le bugun ki Bursa macini Fener'e altin tepside hediye eden Huseyin Gocek ayni hakemler.

O donem muthis bir hucum hatti vardi. Ama geriden beslenemiyordu bu takim. Orta sahadan defansa kadar tam bir facia kadroydu ki, zaten ligi bir kez 5. ve bir kez de 3. bitirdikten sonra 2011'de patlak verdi en sonunda. Simdi ki kadro cok farkli. Terim ekolunden gelen bir mac secme durumu vardi, Mancini bunu yavas yavas ortadan kaldirdi. Fener deplasmani hic secilecek bir mac degil. Duman edicez, guvenin bana.

Yabanci sinirina ragmen kadronun krali cikar aslinda. Zira Sneijder muhtemelen yok. Iyi ki de yok, cunku Baros ve Elmander'in basina gelen bu adamin da basina muhtemelen gelir. Selcuk Sahin ve Emre serefsizleri hala o takimda duruyor malum.

Aydin-----Drogba----Bruma

---Selcuk---Melo---Engin---

Dany-Semih-Gokhan-Eboue

-----------Muslera-----------

Mis gibi kadro. Fener'e yeter de artar.

Drogba-

Bruma Aydın

---Selcuk------Engin---

Melo

Dany-Semih-Gokhan-Eboue

Şu şekilde düzenlesek daha iyi gibi selcuk ve engin'i iç oyuncusu olarak kullanmak kötü olur bence.

Zaten doğru kadro ile cıksak sansımız yuksek olurda onada pek güvenemiyorum.

Bi kere kadrolara Burak Yılmaz'ı yazın kanat olarak onu kullanır kesin.

Sneijder'in yoklugunda kadroda emreç yada ceyhun fantezisi bekliyorum acıkcası.

Şu dediğin kadronun cıkacagına emin olsam ve oyuncular gününde olursa kesin alırız ama işte hala doğru kadroyu oturtamadık.

Tugay'ın ne iş yaptıgını da hala cözebilmis değilim.

Aklıma en iğrenç ihtimal geliyor ki oda Burak-Umut kanatları ile devam etmek eğer oyle olursa maçı izlemem bile...​

Lig tv de webonun pozisyona yuzde yuz penalti hemde penalti gibi penalti diyo seref yoksunlari ya

10 haftada bunlarin lehine sike 7 macta oldu. yenemedikleri konya ve trabzonu saymazsak bir tek elazig macini alabildiler, elazigspor'un capi belli zaten.

her hafta korunuyorlar, 10 haftada bir tane aleyhine pozisyon oldu hemen sesleri cikmaya basladi. uyduruk faulle son dakikada attirdi iste hakem golü.

kanatsız yenmek imkansız en son pino ile gittik kanat olarak pino yardı feneri galibiyeti kaçırmıştık berabere bitmişti keita diyenler olabilir onu carlos tutarak durduruyordu

Ne tesaduf ki, o gun bizi dograyan Huseyin Gocek'le bugun ki Bursa macini Fener'e altin tepside hediye eden Huseyin Gocek ayni hakemler.

O donem muthis bir hucum hatti vardi. Ama geriden beslenemiyordu bu takim. Orta sahadan defansa kadar tam bir facia kadroydu ki, zaten ligi bir kez 5. ve bir kez de 3. bitirdikten sonra 2011'de patlak verdi en sonunda. Simdi ki kadro cok farkli. Terim ekolunden gelen bir mac secme durumu vardi, Mancini bunu yavas yavas ortadan kaldirdi. Fener deplasmani hic secilecek bir mac degil. Duman edicez, guvenin bana.

dediğin gibi olsa dahi anca 1 puan alırız.

evet bende süphelendim ve bir daha bakdim.. ya cok ucuz pen alti olurdu hemde baya ucuz. orda omuz omuza mücadele var taiwonun. koluyla elide yapisik resmen vucuduna. webo iyi ucmus orda resmen sadece. bence degil . cok ucuz olurdu vallahi.

Biz korner kullanırken "lan acaba dönen topta kontradan gol yer miyiz?" diye düşünürken adamlar duran toplarla maçı alıyor arkadaş

Arkadaş öne geçip ilk yarıyı o skorla bitirmemiz lazım.Öne geçtiğimizde bile 10 dakika sonra yiyoruz golü.Ama 2009,ama 2013.Sonrasında Fener panik yapıyor zaten.

Taiwonun pozisyonu gecen hafta Kayseri macinda Chedjou nun sarjindan daha sertti ve vucut pozisyonu olarak da topu birakip kasti olarak itmeydi ,bunu omuz omuza mucadele olarak degerlendiremeyiz Tumere katiliyorum.

Ancak Fenerbahcenin ozellikle attigi gollerde aynen Genclerbirligi maci gibi faul suphesi var lakin ben Bursanin bu maci defalarca eline sans gelmesine ragmen kendi salakligindan kaybettigini dusunuyorum, ikinci yari durdular tamamen. Buna ragmen 90 da gol attilar.

Hakemin en son pozisyondaki dudugu isi cileden cikardi, ben pek iyi suzemedim ama faul degil diye dusunuyorum. Onemli bir hata

Drogba-

Bruma Aydın

---Selcuk------Engin---

Melo

Dany-Semih-Gokhan-Eboue

Şu şekilde düzenlesek daha iyi gibi selcuk ve engin'i iç oyuncusu olarak kullanmak kötü olur bence.

Zaten doğru kadro ile cıksak sansımız yuksek olurda onada pek güvenemiyorum.

Bi kere kadrolara Burak Yılmaz'ı yazın kanat olarak onu kullanır kesin.

Sneijder'in yoklugunda kadroda emreç yada ceyhun fantezisi bekliyorum acıkcası.

Şu dediğin kadronun cıkacagına emin olsam ve oyuncular gününde olursa kesin alırız ama işte hala doğru kadroyu oturtamadık.

Tugay'ın ne iş yaptıgını da hala cözebilmis değilmiş.

Aklıma en iğrenç ihtimal geliyor ki oda Burak-Umut kanatları ile devam etmek eğer oyle olursa maçı izlemem bile...​

Ben de bu kafadayim. Ancak bu sefer farkli hislerim var. Kan emicez kann

fener 10 gol atarsa 5i kirli gol bunda şaşırılacak birşey yok ya faulü vermez hakem fener atar ya ofsaytı vermez atar ya beleş penaltı verir atar genelde faulle gol atıyorlar şaşırmayın artık

Geri
Üst Alt