Halil Kara
Sarı Üye
- 13 Mart 2012
- 143
- 2
- 838
Lig tv de webonun pozisyona yuzde yuz penalti hemde penalti gibi penalti diyo seref yoksunlari ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=tZkAjFTt72Q[/media]
Valla en son şu maçta artık bu sene o sene diyordum.O rezil sezonda bile fark yedik.Nasıl son dönemlerde Real-Barça maçlarında Barça eziyorsa,Kadıköydeki maçlarda Fener favoridir.
Yabanci sinirina ragmen kadronun krali cikar aslinda. Zira Sneijder muhtemelen yok. Iyi ki de yok, cunku Baros ve Elmander'in basina gelen bu adamin da basina muhtemelen gelir. Selcuk Sahin ve Emre serefsizleri hala o takimda duruyor malum.
Aydin-----Drogba----Bruma
---Selcuk---Melo---Engin---
Dany-Semih-Gokhan-Eboue
-----------Muslera-----------
Mis gibi kadro. Fener'e yeter de artar.
Lig tv de webonun pozisyona yuzde yuz penalti hemde penalti gibi penalti diyo seref yoksunlari ya
Ne tesaduf ki, o gun bizi dograyan Huseyin Gocek'le bugun ki Bursa macini Fener'e altin tepside hediye eden Huseyin Gocek ayni hakemler.
O donem muthis bir hucum hatti vardi. Ama geriden beslenemiyordu bu takim. Orta sahadan defansa kadar tam bir facia kadroydu ki, zaten ligi bir kez 5. ve bir kez de 3. bitirdikten sonra 2011'de patlak verdi en sonunda. Simdi ki kadro cok farkli. Terim ekolunden gelen bir mac secme durumu vardi, Mancini bunu yavas yavas ortadan kaldirdi. Fener deplasmani hic secilecek bir mac degil. Duman edicez, guvenin bana.
kanatsız yenmek imkansız en son pino ile gittik kanat olarak pino yardı feneri galibiyeti kaçırmıştık berabere bitmişti keita diyenler olabilir onu carlos tutarak durduruyordu
pino kanat değil tek forvetti yanılmıyorsam
Biz korner kullanırken "lan acaba dönen topta kontradan gol yer miyiz?" diye düşünürken adamlar duran toplarla maçı alıyor arkadaş
evet tek forvet oynadı arkasında sarp ayhan barış vardı tek başına yardı feneri
evet tek forvet oynadı arkasında sarp ayhan barış vardı tek başına yardı feneri
Drogba-
Bruma Aydın
---Selcuk------Engin---
Melo
Dany-Semih-Gokhan-Eboue
-----------Muslera-----------
Şu şekilde düzenlesek daha iyi gibi selcuk ve engin'i iç oyuncusu olarak kullanmak kötü olur bence.
Zaten doğru kadro ile cıksak sansımız yuksek olurda onada pek güvenemiyorum.
Bi kere kadrolara Burak Yılmaz'ı yazın kanat olarak onu kullanır kesin.
Sneijder'in yoklugunda kadroda emreç yada ceyhun fantezisi bekliyorum acıkcası.
Şu dediğin kadronun cıkacagına emin olsam ve oyuncular gününde olursa kesin alırız ama işte hala doğru kadroyu oturtamadık.
Tugay'ın ne iş yaptıgını da hala cözebilmis değilmiş.
Aklıma en iğrenç ihtimal geliyor ki oda Burak-Umut kanatları ile devam etmek eğer oyle olursa maçı izlemem bile...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=0GPldwAfils[/media]
Haftaya totem olsun diye idda ada fb ye 100 basıcam.İnşallah kazanırız benim 100 de gider.