STSL 13/14 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | M.S | 10 Kasım

Hakan ile Sneijderin durumunu bilmiyorum ama maca böyle cikmaliyiz :

__________Eray______________

Eboue___Chedjou_Semih___Hakan

______Melo____Selcuk_________

Aydin_____Sneijder_______Bruma

__________Drogba____________

Muslera in kirigi varsa oynamasin daha iyi. Mücadele göstersinler yeter. enazindan yenilmeyiz. Birde Burak artik oynamasin. Burak oynarsa bulacagimiz 2-3 pozisyonuda harcariz.

son galibiyetimiz 1999'da.. 14 sene olmus!

Manıcını burakı banko oynatır umut da 11 başlar muhtemelen yine 4-2-1-3 oynar sanırım belki aydın bruma kanatlarından vazgecmez ama bu haftaki süprizi ne merakla bekleniyor..ceyhun sol acık mı oynar acaba

Kadıkoye favori olarak çıkıp favori gibi oynadığımız tek mac var oda barosun topunun direkten döndüğü 2-2 biten maç

Evet son Konya maçi müthisti gerçekten, nerenizle izlediniz karislasmayi acaba

Maç temposu olmadığı için 2. yarı oyundan düştü ama bu ilk yarıda iyi oynadığı gerçeğini değiştirmez.Tabi senin gibi işine gelen kısmı hatırlayanlar için bilemem.

Kopenhag maçında da aynısı oldu.Aydın ilk yarı iyi oynadı 2. yarı kötü bir orta açınca hemen leş yorumları yapıldı ;)

Maç temposu olmadığı için 2. yarı oyundan düştü ama bu ilk yarıda iyi oynadığı gerçeğini değiştirmez.Tabi senin gibi işine gelen kısmı hatırlayanlar için bilemem.

Kopenhag maçında da aynısı oldu.Aydın ilk yarı iyi oynadı 2. yarı kötü bir orta açınca hemen leş yorumları yapıldı ;)

Aydin dün iyi oynadi, oyundan çikmasini yadirgamadim.

Hoca

Melo-Ceyhun

Bruma-Selcuk-Burak

------Drogba-------

formasyonuna dönmeye çalisti olmadi tabi sen o degisikligide anlam veremeyenlerden olmussundur, burnundan ötesini göremedigin için.

Aydin dün iyi oynadi, oyundan çikmasini yadirgamadim.

Hoca

Melo-Ceyhun

Bruma-Selcuk-Burak

------Drogba-------

formasyonuna dönmeye çalisti olmadi tabi sen o degisikligide anlam veremeyenlerden olmussundur, burnundan ötesini göremedigin için.

evet ama bence buraki cikartmazi gerekirdi. aydin kanata daha etkili buraka göre ki zaten burakida cikarti sonra memnun olmadigi icin ondan. orda bence tercih hatasi yapti.

bir mucize olsada kazansak, fark 3 olsa lig yeniden baslasa..

eray

eboue

chedjou

gökhan

dany

melo

selçuk

engin

bruma

yılmazlardan biri

drogba

ceyhun sevdasını bırak hoca