STSL 13/14 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | M.S | 10 Kasım

Aydin dün iyi oynadi, oyundan çikmasini yadirgamadim.

Hoca

Melo-Ceyhun

Bruma-Selcuk-Burak

------Drogba-------

formasyonuna dönmeye çalisti olmadi tabi sen o degisikligide anlam veremeyenlerden olmussundur, burnundan ötesini göremedigin için.

Al

Doğru değişiklik orta saha hakimiyetini sağladık

Bende zaten bu formasyondan vazgeçmeyelim diyorum ama Ceyhun oynamasın Selçuk yerine geçsin Emre ileride oynasın diyorum

takıma inancım tam gidip kazanıp geleceğiz ve yine ağlatacağız tüm şikecileri.

aziz emre meireles acun tüpçü vs hepsine selamı çakacağız pazar akşamı.

Muslera'yı bilemem de Sneijder Konya maçındaki gibi olacaksa hiç oynamasın.Boşuna değişiklik yapmayalım.Durumu daha kötüye de gidebilir.

Bu ikisinden hangisini tercih edersin oynaması acısından dersen Muslera derim,hic güvenmiyorum Eray'a,sanki geleni gideni iceri alacakmıs gibi geliyor,aman yarabbi

Bu ikisinden hangisini tercih edersin oynaması acısından dersen Muslera derim,hic güvenmiyorum Eray'a,sanki geleni gideni iceri alacakmıs gibi geliyor,aman yarabbi

Kale cok daha önemli bir pozisyon. Bu takim zaten yillardir 4-4-2 oynuyor. Sneijdersiz o taktikle cikabiliz maca. Ben Musleradan yana kullanirim tercihimi. Olmadi 4-2-3-1 oynarsak Emreyi Yektayi koyma pahasina Muslera derim. Hepimiz gördük son 2,5 senelik periyotta Musleranin Fener maclarindaki önemini. Aklima kurtadigi pozisyonlar geliyor bütün. Kimse kendini kandirmasin, Eray su an ligdeki her takimin banko kalecisinin gerisinde. Galatasarayin yedek kalecisi bu kadar deneyimsiz ve ne yazik ki kötü olamaz ve olmamali.

musleranın olmaması şöyle bir avantaj sağlayabilir

juve maçındaki gibi ceza sahası yakınında blok halide savunmayı kurarız

fbde inceci topçu yok zaten

ama kornerleri ve uzaktan şutları naparız bilemem

bruma-burak/aydın ile de kontra yapabiliriz

Çeptalk

Kuyt: G.Saray'a şans da yetmez - Milliyet Haber

adamlar iyice şımardı. heryerde laubali konuşmaları var. Bu sefer şansta, hakemde onlardan yana olmazda inşllah kadıköyden galibiyetle çıkarız. beraberliğe sevinmicem bu sefer.

Bence futbolcularin boyle kendilerini favori gormesi cok iyi, rahevate girmeleri super bisey.Taraftar rehavete girebilir ama futbolcular girdiyse iste ozaman isimiz kolaylasir bu iyi bi haber..Muhtemelen pinolu macta oldugumuz gibi bi oyun oynariz eger hepsi kuyt gibi dusunuyorsa

Bence futbolcularin boyle kendilerini favori gormesi cok iyi, rahevate girmeleri super bisey.Taraftar rehavete girebilir ama futbolcular girdiyse iste ozaman isimiz kolaylasir bu iyi bi haber..Muhtemelen pinolu macta oldugumuz gibi bi oyun oynariz eger hepsi kuyt gibi dusunuyorsa

Kuyt gibi düsünen banko oyuncu sayabilirim sana: Volkan,Emre,Selcuk. En az bu ücü de Köyt gibi düsünüyordur. Hele ayi ile serefsiz 100%

BJK de almis basini gidiyordu,bizden yedigi tokatdan sonra adamlar kendine gelemedi,ayni kaderi fenerde paylasirsa sasirmam,birakin herkes adamlari pohpohlamaya devam etsin,beraberlik sampiyonluk yarisinda birakir,galibiyet bizi sampiyon yapar...

Kuyt gibi düsünen banko oyuncu sayabilirim sana: Volkan,Emre,Selcuk. En az bu ücü de Köyt gibi düsünüyordur. Hele ayi ile serefsiz 100%

Boyle haberlerden sonra ben daha cok istiyorum maci bence bizim futbolcularda bunlari gordukce bileniyorlar maca ciddiyim yine o mactaki gibi bi oyun oynayacagiz herkes sasiracak forvettede pino degil drogba oldugu icin golude yazacak izle sonra senligi

neden olduğunu bilmiyorum ama içimde takıma karşı bir güvensizlik var ayrıyeten bunlara orda şansımız tutmuyor Allah yarcdımcımız olsun bu sefer bir şekilde kazanalım şu maçı

Geri
Üst Alt