- 12 Haziran 2011
- 72.257
- 21.835
- 2.743
ozaman bir Kadıköy galibiyeti görmeyi hakketmiş.
Tabiki. Onun da hakkı
• Why So Serious? •
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozaman bir Kadıköy galibiyeti görmeyi hakketmiş.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=pLqj3etk6rY[/media]
Aydin dün iyi oynadi, oyundan çikmasini yadirgamadim.
Hoca
Melo-Ceyhun
Bruma-Selcuk-Burak
------Drogba-------
formasyonuna dönmeye çalisti olmadi tabi sen o degisikligide anlam veremeyenlerden olmussundur, burnundan ötesini göremedigin için.
Doğru değişiklik orta saha hakimiyetini sağladık
bu nediyor bu
Haluk YÜREKLİ @Haluk_Yurekli11 dk
FB derbisinde Sneijder ve Muslera'nın oynayacağını düşünüyorum..
Muslera'yı bilemem de Sneijder Konya maçındaki gibi olacaksa hiç oynamasın.Boşuna değişiklik yapmayalım.Durumu daha kötüye de gidebilir.
Bu ikisinden hangisini tercih edersin oynaması acısından dersen Muslera derim,hic güvenmiyorum Eray'a,sanki geleni gideni iceri alacakmıs gibi geliyor,aman yarabbi
Kuyt: G.Saray'a şans da yetmez - Milliyet Haber
adamlar iyice şımardı. heryerde laubali konuşmaları var. Bu sefer şansta, hakemde onlardan yana olmazda inşllah kadıköyden galibiyetle çıkarız. beraberliğe sevinmicem bu sefer.
Bence futbolcularin boyle kendilerini favori gormesi cok iyi, rahevate girmeleri super bisey.Taraftar rehavete girebilir ama futbolcular girdiyse iste ozaman isimiz kolaylasir bu iyi bi haber..Muhtemelen pinolu macta oldugumuz gibi bi oyun oynariz eger hepsi kuyt gibi dusunuyorsa
Burak oynamasın.Juventus maçı taktiğiyle oynayalım bi cacık yapamaz bunlar.
Kuyt gibi düsünen banko oyuncu sayabilirim sana: Volkan,Emre,Selcuk. En az bu ücü de Köyt gibi düsünüyordur. Hele ayi ile serefsiz 100%
resimdeki kim renktaş