- 25 Ocak 2010
- 53.441
- 39.043
- 3.923
Berat ne oldu sana böyle, yaş ilerledikçe seviyen azalıyor. Önceden böyle değildin lan sen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berat ne oldu sana böyle, yaş ilerledikçe seviyen azalıyor. Önceden böyle değildin lan sen.
OSMAN, SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ'nde sana hakaret etmeyi öğretiyorlar heralde... MAHKEMEDE GÖRÜŞECEĞİZ
-Tapatalk-
OSMAN, SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ'nde sana hakaret etmeyi öğretiyorlar heralde... MAHKEMEDE GÖRÜŞECEĞİZ
-Tapatalk-
Niye fb nin Ronaldosumu var? Fazla büyütmeyin feneri, rakiplerini hakemin iteklemesiyle zar zor yenen bir takim.
Kadro farkli olabilir. Emre yerine Ceyhunu koyarsin mesela, veya Aydin yerine Burak.
14 senedir galip gelemiyoruz tam bir rezillik 14 senedir barca real deplasmanına gitseydik 1 kez kazanırdık eminim! Artık bu rezilliğe bir son vermek gerekiyor ama Muslera ve Sneijder olmadan bu çok zor gözüküyor hiç ümidim yok tarihi fark yemesek bari! Yönetime çok kızıyorum bedava Sinan Bolat gibi kaleciyi alma kadıköy'e Eray'la git pehh!
Fenerin bali var hakemi var cirkef taraftari var bu maclari normal maclar gibi dusunmeyin
Şikenin, hırsızlığın, şerefsizliğin, ırkcılığın ve her türlü pisliğin cezasını YİNE kesmeye gidiyoruz.
Bir önce ki sezon sahalarında kupa kaldırarak onlara evlat acısı niteliğinde, bu dünya varolduğu sürece hiç geçmeyecek, dinmeyecek bir acı verdik: "Bunun ardından" geçtiğimiz sezon, o stada üstüste şampiyon olarak gidip eşsiz bir eziklik duygusu tattırdık. Bu sefer ise son tutundukları dalı kökünden kesip aramızdaki rekabeti bitiriyoruz. Bu rekabet 17 Mayıs 2000'de aslında son bulmuştu ama şike ve medya gücüyle sürekli Galatasaray'a denk olmadığı halde hep bu doğrultuda tutulmaya çalışıldı, çalışılıyor. Hepsini yokedicez, imha edicez bu maçla.
VUR PENÇENİ, ACIMA KAHPEYE ASLANIM.
inşallah alırız ama ümidim yok. F5 maçlarını seyredemez hale geldim. ş.ligi hariç her kupa var ama onlar genel maçlarda üstünler. Karıköy de yensek bile maalesef ezeli rekabette çok gerideyiz. Bu bize yetmez.Onun için 4.yıldıza odaklanalım.Ki taksak ne kadar unutulur ezeli rekabetteki kötü durumumuz.Bilemem.işimiz zor . Umarım kazanırız.
inşallah alırız ama ümidim yok. F5 maçlarını seyredemez hale geldim. ş.ligi hariç her kupa var ama onlar genel maçlarda üstünler. Karıköy de yensek bile maalesef ezeli rekabette çok gerideyiz. Bu bize yetmez.Onun için 4.yıldıza odaklanalım.Ki taksak ne kadar unutulur ezeli rekabetteki kötü durumumuz.Bilemem.işimiz zor . Umarım kazanırız.