STSL 13/14 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | M.S | 10 Kasım

Berat ne oldu sana böyle, yaş ilerledikçe seviyen azalıyor. Önceden böyle değildin lan sen.

Bu halimizle galip gelmemiz imkansiz.en iyi samanimizda kazanamadik.cok zor isimiz cok

14 senedir kazanamıyorsak , hiçbirinde kazanamayacağız anlamı taşımaz. Taraftarın umutsuz olması bence daha iyi. Her seferinde umutlu gidip puan kaybıyla dönüyorduk...

son yıllarda gs-fb macları benim için keyifli geçiyor.süper kupa maçında bile kazanacağımızdan o kadar emindm ki ilk yarıyı bile kaçırmışım rahatlıktan...bu maçta da özellikle hakemin açıklanmasından sonra çok rahatım,yine kazanağız...

bana göre bu maç için bizi avantajlı duruma getiren olaylar şöyle;

1.mancini'nin ve ersun yanal'ın oyun sistemleri:fener bu yıl anadolu maçlarını kazanır.cunku tempoya dayalı hucum anlayışı turkiyede goturur.ancak bu tarz maclarda sağlam ve dengeli oyun oynama anlayısı kazandırır.bız kucuk maclarda sorun yasarız ama derbileri kazanırız.

2.muslera ve sneıder'ın olmayısı;mecburen eboue -bruma ve rıera-burak kanadı kurulacak,beklentilerin aksine bu galatasaray'a avantaj sağlayacak.kanatsız fener yıne cok zorlanır bize karşı.sadece kanat bekleri ile 90 dk. oynayamassınız bu macları,üstelik de gökhanda 1 aydır top oynamamışken.

3.alper'in cezalı oluşu;takım içerisinde orta sahada dikine giden,yerleşmiş tecrübeli melo,selçuk düzenini bozabilecek tek adamdı.bizim için çok iyi oldu.birde yabancı sınırından dolayı orta sahada top tutan crıstıan'ın yerine alper'in yokluğunda meireles ve emre'ye dönecekler(1 aydır sakatlar)

4.zaman;fener sezon başında tıpkı bjk'nin olduğu gibi form tutumuşken,maçları kazanırken,puan farkını açmışken,her şey de iyi giderken içerde cimbom maçına çıkıyor.bir gece de her şey alt üst olabilir.bu baskı bir çok oyunucnun ayağına pranga vurur.üstelik rakibinde de çok tecrübeli oyuunuclar var.bu sezon juventus ve beşiktaş maçlarındna sonra 3. kez tamam mı devam mı maçına çıkıyorlar.

5.hakem;eğer maça cüneyit çakır verilseydi geçen seneki gibi inceden ayarlarla fanatiği olduğu feneri yendirmezdi,tap class hakemimiz olduğu için kimse de bir şey diyemezdi.bu maça kendisinin de galatasarlı olduğu herkesçe bilinen demirlek'in atanmasını ben futbol camiasına;fener ile cimbom arasındaki puan farkı açılmasın,lig erken kopmasın,yayıncı kuruluş zarar etmesin mesajı olarak algılıyorum.lıgı yakından ızleyen herkes de bunun böyle olduğunu biliyor.

6.kopenhag maçı,futbolun yazısız akışkanlığı,kaderin bir cilvesi;galatasaray'ın kopenag'a iyi bir oyunla kaybetmesi ve gol atamamsı futbol'un doğal akışkanlığı içerisinde ondan sonraki ilk maça yansır.burak cok da net atamadığı golleri daha kötü bir vuruşla bu maçta atacaktır.fener bu sene son dakilarda tıpkı bizim euro 2008'deki milli takım gibi üç maç kazandı.kaderin bir cilvesi olacak ki son dakikada yediği golle de yarı finalde elendi.bu maçta da fener son dakilara 1-0 geride girecek,herkes son dakika golü beklerken kaderin cilvesi bu sefer kendilerini vuracak mac son dakikalrda2-0 olacak.o zaman diğer maçlarda sevinen fb li taraftarlar sinirlerinden hep son kakika da kazanamssın,al gördü mü bu sefer de biz yedik deyip milli takımımızda olduğu gibi hayıflanacak.

7.sonuç:fenerbehçe 0-2 galatasaray(goller dk. 14 burak,90.aydın)

şikebahçeye karşı kopenhag gibi oynasak acaba sonuç ne olur.Aslında çok iyi bir savunmayla ileride hızlı oyuncularımızla çok iyiy sonuç alabiliriz.Aydın Burak bruma gibi. Yalnız ben oyundan çok hakemin oynayacağı oyunu çok merak ediyorum sinsi sinsi bize uygulayacağı oyundan düşürme harekatı nasıl olacak. Burda bütün arkadaşlar bu konuyu gündeme getimeliyiz. Sezon başından beri şikecilere çalışan hakem oyunları var .Zaten yabancı kuralı sırf bunlar için çıkartılmış. Bence dünkü maglubiyette şikecilerinde parmagı var. Brumayı reira ebue vs ligde bol bol oynatabilseydik takım halinde oynayıp daha etkili olabilecektik. Siyaset + tüpçü + fb organizasyonu....

kötü oynuyoruz, son dk golleri atamıyoruz, duran top golleri atamıyoruz, önemli eksiklerimiz var.

bizim adımıza durum iç açıcı değil ama alt yapıyla çıksak bile kazanmak zorundayız.

yıkalım, dağıtalım Galatasaray.

Niye fb nin Ronaldosumu var? Fazla büyütmeyin feneri, rakiplerini hakemin iteklemesiyle zar zor yenen bir takim.

Kadro farkli olabilir. Emre yerine Ceyhunu koyarsin mesela, veya Aydin yerine Burak.

Fenerin bali var hakemi var cirkef taraftari var bu maclari normal maclar gibi dusunmeyin

14 senedir galip gelemiyoruz tam bir rezillik 14 senedir barca real deplasmanına gitseydik 1 kez kazanırdık eminim! Artık bu rezilliğe bir son vermek gerekiyor ama Muslera ve Sneijder olmadan bu çok zor gözüküyor hiç ümidim yok tarihi fark yemesek bari! Yönetime çok kızıyorum bedava Sinan Bolat gibi kaleciyi alma kadıköy'e Eray'la git pehh!

Neden kazanamıyoruz biliyor musun hocam?Her seferinde en kötü berabere kalırız dememizden.Beraberlik düşüncesi kafanda varsa yenmen imkansız zaten.

Fenerin bali var hakemi var cirkef taraftari var bu maclari normal maclar gibi dusunmeyin

Katiliyorum. Ama bizimkilerde geregini yapsin istiyorum. Bizimkileri senelerdir bitürlü fenere hirslandiramadik. Adamlar bize büyük bir nefret ve hinçla oynuyorlar. Biz niye onlara dostane duygularla gidiyoruz? Bunlarin ne pislik oldugunu en son kadiköy derbisinde anlamişlardir. Maçtan önce esen yumuşak havadan kaybedecegimizi anladim. Birde Terimin aylardir oynamayan Elmanderi 11'e koymasi Aykutun bile "maçi aldik" demesine sebep oldu.

Bugün gene taraftar "maçi kaybettik, fark yiyecez" psikolojisinde. O şikeciler şimdi bizim yerimizde olsa maçi almayi düşünüyorlardi. şimdi fark atmayi düşünüyorlar. Biz düzensiz olsakta onlardan güçlü bir takimiz. Futbolda yenmekte var yenilmekte. Bu maçi alabilecek güçümüz var. Ama azmimiz varmi, orasi oyuncular ve Mancini/Tugay ikilisine kalmiş.

Kadıköydeki maçlarda hesap kitap olmuyor maalesef. İlk 20-25 dakika çok baskı yeriz. Bu baskıdan gol yemeden kurtulabilirsek (iyi pas yapabildiğimize inanmıyorum) ve balına gol yemezsek beraberlik veya tek farklı galibiyet mümkün. Bu arada orta sahayı kalabalık tutmaz ve Burak'la oynarsak vay halimize.

Şikenin, hırsızlığın, şerefsizliğin, ırkcılığın ve her türlü pisliğin cezasını YİNE kesmeye gidiyoruz.

Bir önce ki sezon sahalarında kupa kaldırarak onlara evlat acısı niteliğinde, bu dünya varolduğu sürece hiç geçmeyecek, dinmeyecek bir acı verdik: "Bunun ardından" geçtiğimiz sezon, o stada üstüste şampiyon olarak gidip eşsiz bir eziklik duygusu tattırdık. Bu sefer ise son tutundukları dalı kökünden kesip aramızdaki rekabeti bitiriyoruz. Bu rekabet 17 Mayıs 2000'de aslında son bulmuştu ama şike ve medya gücüyle sürekli Galatasaray'a denk olmadığı halde hep bu doğrultuda tutulmaya çalışıldı, çalışılıyor. Hepsini yokedicez, imha edicez bu maçla.

VUR PENÇENİ, ACIMA KAHPEYE ASLANIM.

inşallah alırız ama ümidim yok. F5 maçlarını seyredemez hale geldim. ş.ligi hariç her kupa var ama onlar genel maçlarda üstünler. Karıköy de yensek bile maalesef ezeli rekabette çok gerideyiz. Bu bize yetmez.Onun için 4.yıldıza odaklanalım.Ki taksak ne kadar unutulur ezeli rekabetteki kötü durumumuz.Bilemem.işimiz zor . Umarım kazanırız.

inşallah alırız ama ümidim yok. F5 maçlarını seyredemez hale geldim. ş.ligi hariç her kupa var ama onlar genel maçlarda üstünler. Karıköy de yensek bile maalesef ezeli rekabette çok gerideyiz. Bu bize yetmez.Onun için 4.yıldıza odaklanalım.Ki taksak ne kadar unutulur ezeli rekabetteki kötü durumumuz.Bilemem.işimiz zor . Umarım kazanırız.

lol

:asd:

Sen niye sadece Fenerbahçe maçlarından önce mesaj yazıyorsun ?

Geri
Üst Alt