STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

12. Hafta itibariyle özet;

Bizim toplarımız girmiyor, rakiplerimiz orta sahayı geçtikleri her pozisyonda gol atıyor, Fener orta sahayı geçtiği ilk pozisyonda gol yapıyor, Fenerin rakipleri ne hikmetse boş kaleye gol atamıyor.

Küfür etmeyin arkadaşlar lütfen. Tepkinizi daha ölçülü dile getirin. Kimseye ceza vermekten hoşlanmıyoruz ama mecbur bırakmayın.

Burasi GS forumumu FB forumumu soyleyinde bilelim.

Toplanmislar buraya her mac 90 da atarlar 90 da atarlar diye agliyorlar.

Antu'da yok boyle inanmislik.

Yetti be

Kalk gobek at tahminim tuttu diye baska bir ise yaramazsiniz zaten. Gel haftaya yine agla burada 90 da atarlar diye. Her hafta gel hatta bir ise yaramis oluyorsunuz ya.

FB liler sizden az diyor 90 da atariz diye be yetti arkadas. Antu'da sizin kadar inanmiyorlar.

Ne alaka? Çocuk musun? Benim laflarımla mı sonuçlar belirleniyor?!

İyi halt ettin kalk oyna şimdi

Benimde zaman zaman ceza aldigim oluyor ama forumun seviyesi son zamanlarda zaten iyice düstü daha da düsmemesini istiyorum. Adam gibi dik durup sikecilere karsi birlik olmak yerine olan biteni izlemeye devam. O kadar emek harciyoruz bir umut UEFA'nin devreye girmesi icin. Kulübe faks filan yolluyoruz destek cikan yok.

Gerçekçi olalım bu hakemlerle bu balla biz uğraşamayız 9 puanlık farkı kapatamayız 2.lik bu sene için başarıdır sene başında yapılmayan kadro planlaması ve rakiplerin transferlerine cevap veremememiz bizi bu hallere soktu nasıl olsa avrupa feneri sütten sayıyor 2.olup avrupada istediklerimizi gerçekleşitiriz

adamların kulübeden gelen oyuncusu 2-3 kere oldu maç kazandırıyor.

Bal deyip duruyoruz ama bal dediğin bir olur iki olur. Adamlar direniyor savaşıyor. Bu hafta hariç bizim yapamadıklarımızı yapıyorlar.

hakem,bal bitmez.dedim..maça çıkmalarına gerek yok.

beyler 10 dakikalıgına küfürü serbest bırakın lütfen,cok pis küfür edesim var,allah askına

olamaz böyle birşey ya... ALLAHIM ya.. Her deplasmanı son dakikada aldılar..

Gesendet von meinem GT-S5830i mit Tapatalk 2

Haftaya yenerlese iş biter..

Adamlar 4 maçta 8 puanı son dakikalarda aldı öyle ya da böyle üstelik deplasmanda..

Geri
Üst Alt