Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
fener gol atar diye diye şom agzinizi açmasaniz olmuyor dimi. bu gol size gelsin desem demiyiorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesaji likelayan herkesin ceza almasini talep ediyorum. Küfüre ortak olmus oluyorlar. Küfür etme cesareti olmadigi icin likelamak ile yetiniyorlar.
Bu mesaji likelayan herkesin ceza almasini talep ediyorum. Küfüre ortak olmus oluyorlar. Küfür etme cesareti olmadigi icin likelamak ile yetiniyorlar.
Edit
Edit
bunlar haftaya beşiktaşı da yenerler ama biz hak ettik bunu,antalya ve rize gibi takımlara evimizde puan verdik.
Sen de o mesajı alıntılayarak 2.kere göstermiş oluyon senin daha büyük ceza alman lazım![]()
çocuk musun arkadaş milleti ispiyonluyor sırf like attıkları için, sana ne ki?