STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

fener gol atar diye diye şom agzinizi açmasaniz olmuyor dimi. bu gol size gelsin desem demiyiorum:D

Abi bu artık bal filan değil adamlar son dakikaya kadar istiyolar maçı, tek umudum ikinci yarı fikstür avantajı bizde.

Bu mesaji likelayan herkesin ceza almasini talep ediyorum. Küfüre ortak olmus oluyorlar. Küfür etme cesareti olmadigi icin likelamak ile yetiniyorlar.

Edit

Stephen%20Colbert%20telling%20you%20to%20go%20away.gif

100% gol atamiyorsun....yiyorsun.

Mal Antalya.... @#€€#@€€!!!!%€#

<<Tapatalk>>

Adamlar kotu oynasa da futbolcuları fena değil, kazma oyuncusu yok ve son dk ya kadar kovalıyorlar. Bal falan değil bu, her maç oluyor. Biz Burak Umut ile oynuyoruz, onlarda Sow, Emenike, Kuyt, Webo topu bilen adamlar var.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

canlıcılar fenerin maçlarında 90da gol olura basa basa servet edinmiştir hahahhaa bu ne la her hafta :DD:DD

ulan dakika 90 herif altı pastan gol kaçırıyor bu şikecilerin kaçıncı son dakikadan çevirmeleri

Su 90 da atacaklar diyenlerin hepsini ihrac edin boyle som agizli adam toplulugu gormedim.

Simdi gelip zirlarlar buraya totem filan diye ergen surusu.

fal baktiralim ogreniriz ne oldugunu

Gülüyorum artık sinirden.Yapacak bir şey yok.Dünya uzerinde böyle ballı bir takım daha yoktur.Bunlar şampiyon bu sene kimse bosuna sinirlenmesin bence.Nasılsa şampiyonlar ligine biz gideceğız bu mallar yerıne.Alsın bi tarafına soksun ölmüş ligi.

Geri
Üst Alt