STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Fenerin yerlilerini büyütmeyin gözünüzde. Sadece Volkan ve Gökhan işe yarar.

Caner, Mehmet ve Emre zaten eskiden bizdelerdi. Biz istemedik diye Fenerdeler. Egemen ve Alper ise asla 1.sınıf oyuncu değiller.

Ama yabancıları iyi gibi duruyor.

serefsiz spikerler nasil ove ove bitiremdileri feneri sanki oyunayan barca .

Son 20 dakika berabere girilirse alır fener..

İleri üçlüsü hatta dörtlüsü diyelim beraber oynadığında fizik gücü ile rakiplere bir şekilde üstünlük sağlıyorlar..

Umarım Antalya ikiyi bulur yoksa çok zor...

Caner, Mehmet ve Emre zaten eskiden bizdelerdi. Biz istemedik diye Fenerdeler. Egemen ve Alper ise asla 1.sınıf oyuncu değiller.

Mehmet ve emre bizde bisey yapamaz o dogru ama hic bir sol bekimiz yok, caner yani baya katki saglardi... birde Gökhan Gönül var =)

Webo hırsızlıkla haykodan penaltı aldırır,adam çalım atamacağını anladığı gibi on numara yerlere atlıyor,Burak'ın Webo'dan öğrenmesi gereken şeyler var,ayrıca fener iyi oynuyor puan kaybetmesi mucize olur.

sezon basinda alper ali adnan serdar aziz gokhan tore bu 4 oyuncuyu biz alsaydik suan 9 puanla lider olan bizdik. Fenere bakiyorum kaliteli bir takim degil ama bu lig icin iyi top oynuyor. FT ile ilk sene sampiyonlugumuzdaki gibi. Inanarak oynuyorlar ve hepsi kenetlenmis. Benim fikrim devre arasinda messi ile ronaldoyu getirmedigimiz surece fener sampiyon olur.

Son 20 dakika berabere girilirse alır fener..

İleri üçlüsü hatta dörtlüsü diyelim beraber oynadığında fizik gücü ile rakiplere bir şekilde üstünlük sağlıyorlar..

Umarım Antalya ikiyi bulur yoksa çok zor...

son dakika da bile 2 gol lazigm olsa yenerler, satilmis lig okadar belli ki. Bu sene mutlaka sampion yapacaklar

Egemen bizim stoperlerin,Caner bizim sol beklerin hepsinden iyi.Emre,Mehmet Topal,Alper ve Volkan lig için yeterli yerliler.Bizim yerli kalitemiz düşük.

mac boyle deam etsin 75 dk kadar ersn ne kadar forvet varsa maca alir :) buda Turkiye ligin ve turkiyenin en buyuk 2nci kulupun teknik direktor anlayisi. 3-2-5 oyunar

90+89'da antalya faul alsa, kaleci aut atisi kullansa bile 15 saniye sonra o top döner antalya kalesine girer umudum yok ligtv reklama girmeden mac bitmez

sezon basinda alper ali adnan serdar aziz gokhan tore bu 4 oyuncuyu biz alsaydik suan 9 puanla lider olan bizdik. Fenere bakiyorum kaliteli bir takim degil ama bu lig icin iyi top oynuyor. FT ile ilk sene sampiyonlugumuzdaki gibi. Inanarak oynuyorlar ve hepsi kenetlenmis. Benim fikrim devre arasinda messi ile ronaldoyu getirmedigimiz surece fener sampiyon olur.

arkamda koca tff varsa, hakemler sana yardim ediyorsa bende inanarak oynarim. Iyi degiler, ama dedigim gibi TFF bu sene iyi destek veriyor.

Geri
Üst Alt