STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

hayda... mac bitine 2-3 dak TV odasindan cikdim, gol oldu, kacirdim öyle isine...

haydi antalyaaa

İkinci yarı başlamayın yine fener atar fener atar diye tutmuyor toteminiz son verin artık tabi aramızda kuşlarda var onlar yazmaya devam edebilir

Egemen bizim stoperlerin,Caner bizim sol beklerin hepsinden iyi.Emre,Mehmet Topal,Alper ve Volkan lig için yeterli yerliler.Bizim yerli kalitemiz düşük.

gokan zani 10 tane egemen ayisina degistirmem caner yillardir caner ne olduguda bu sene cogunuzun gozunde dani alves oldu. caner turkiye liginde degilde baska ligte oyunasin 2 haftada bir kirmizi gorur.

En kötü ikinci olup direk gideriz CL ye para yine bizde daha düzgün kaliteli bir sol bek birde kanat aldık mı 2-3 de yerli ile yine ipi göğüsleriz sıkıntı yok ..

gokan zani 10 tane egemen ayisina degistirmem caner yillardir caner ne olduguda bu sene cogunuzun gozunde dani alves oldu. caner turkiye liginde degilde baska ligte oyunasin 2 haftada bir kirmizi gorur.

fenerin kaç golünde canerin katkısı var.bizim beklerden öyle bir şey görmüyorum.egemen de gayet iyi oynuyor,gol de atıyor arada bir.

Antalya bu kadar kötü müydü en son beşiktaşı yendikleri maçı izlemiştim.

sezon basinda alper ali adnan serdar aziz gokhan tore bu 4 oyuncuyu biz alsaydik suan 9 puanla lider olan bizdik. Fenere bakiyorum kaliteli bir takim degil ama bu lig icin iyi top oynuyor. FT ile ilk sene sampiyonlugumuzdaki gibi. Inanarak oynuyorlar ve hepsi kenetlenmis. Benim fikrim devre arasinda messi ile ronaldoyu getirmedigimiz surece fener sampiyon olur.

valla ali adnan'in sesi solugu kesildi rize biraz puan kaybedince

serdar aziz her daim vasat bir stoper

gökhan töre bjk'ye gelmeden profesyonel kariyerinde gol bile atmamis bir adamdi, 2 golden sonra bitti

alper'i de alternatif adam olarak istiyorduk. melo ve selcuk'u zaten kesemezdi, bizim teklifimiz belliydi, son anda fenere gönderdiler

türkiye liginde iyi yerli yok suan. (fb-ts-bjk bize adam satmaz zaten, bizde ilgilenmeyiz, adet böyledir)

önemli olan avrupa'daki türk pasaportlu adamlari alabilmek. onlar bu ligde fark yaratacak kalitede.

Egemen bizim stoperlerin,Caner bizim sol beklerin hepsinden iyi.Emre,Mehmet Topal,Alper ve Volkan lig için yeterli yerliler.Bizim yerli kalitemiz düşük.

bizim stoperler lig genelinde zaten baya vasat

sol bek yok

ceyhun gökhan zan engin baytar sabri gibi kayserispor seviyesindeki adamlara milyonlar veriyoruz

Fener tffden hep destek aliyordu super final falan. Biz iyiysek sampiyon oluruz bu bahane degil

birakin bu biz iyiysek sampiyon oluruz ayaklarini,sahada hakem kimin kazanmasini isterse o kazanir,yeri geldiginde real-manu-barca-bayern bile hakemlerden agliyor onlar guclu degilmi,adam iki düdükle 1 penalti 1 kirmizi kart isini bitirir

Bu hafta 7 haftaya en kötü 5 olsun isterlerse Demirören hakem olsun son haftaya kadar şansımız olur ancak 9 puanla girersek imkansız.

fener kendi çabalarıyla yenemezse hakem devreye girer 90 +7 de atarlar kazanırlar o yüzden beklenti içine girmeyin arkadaşlar

bizim stoperler lig genelinde zaten baya vasat

sol bek yok

ceyhun gökhan zan engin baytar sabri gibi kayserispor seviyesindeki adamlara milyonlar veriyoruz

g.zan egemenden,engin baytarda alperden iyi futbolcudur yalandan yere su sikecilerin les futbolcularini abartip durmayin

ali adnan 5 tane hakan balta eder. Serdar Aziz semihten daha kotu stoper degil bence en azindan alternatif stoper olurdu. Gokhantore isterse gelmeden hic gol atmasin hatta kendi kalesine 10 tane golu olsun. Turkiye ligi icin iyi oyuncu. Alper bu sene selcuktan daha iyi top oynuyor bence. Muhim olan ilk 11 degil 18 kadrosudur. enazindan alternatif yaratirdik

Antalya nin golunun bas mimari cok güzel bi Assist veren Baroni mis, dogru mu ? :asd:

fener disinda nerede oynasa surekli kirmizi gorur.

Misal bizde oynarken.

Hatali pas yapip maci verdirdi, rovansta da kirmiziyi gordu, tur gitti.

Yoksa o sene yine Uefa'yi alabilirdik.

Geri
Üst Alt