Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egemen bizim stoperlerin,Caner bizim sol beklerin hepsinden iyi.Emre,Mehmet Topal,Alper ve Volkan lig için yeterli yerliler.Bizim yerli kalitemiz düşük.
arkamda koca tff varsa, hakemler sana yardim ediyorsa bende inanarak oynarim. Iyi degiler, ama dedigim gibi TFF bu sene iyi destek veriyor.
gokan zani 10 tane egemen ayisina degistirmem caner yillardir caner ne olduguda bu sene cogunuzun gozunde dani alves oldu. caner turkiye liginde degilde baska ligte oyunasin 2 haftada bir kirmizi gorur.
sezon basinda alper ali adnan serdar aziz gokhan tore bu 4 oyuncuyu biz alsaydik suan 9 puanla lider olan bizdik. Fenere bakiyorum kaliteli bir takim degil ama bu lig icin iyi top oynuyor. FT ile ilk sene sampiyonlugumuzdaki gibi. Inanarak oynuyorlar ve hepsi kenetlenmis. Benim fikrim devre arasinda messi ile ronaldoyu getirmedigimiz surece fener sampiyon olur.
Egemen bizim stoperlerin,Caner bizim sol beklerin hepsinden iyi.Emre,Mehmet Topal,Alper ve Volkan lig için yeterli yerliler.Bizim yerli kalitemiz düşük.
Fener tffden hep destek aliyordu super final falan. Biz iyiysek sampiyon oluruz bu bahane degil
bizim stoperler lig genelinde zaten baya vasat
sol bek yok
ceyhun gökhan zan engin baytar sabri gibi kayserispor seviyesindeki adamlara milyonlar veriyoruz
Fener tffden hep destek aliyordu super final falan. Biz iyiysek sampiyon oluruz bu bahane degil
g.zan egemenden,engin baytarda alperden iyi futbolcudur yalandan yere su sikecilerin les futbolcularini abartip durmayin
En kötü ikinci olup direk gideriz CL ye para yine bizde daha düzgün kaliteli bir sol bek birde kanat aldık mı 2-3 de yerli ile yine ipi göğüsleriz sıkıntı yok ..
gokan zani 10 tane egemen ayisina degistirmem caner yillardir caner ne olduguda bu sene cogunuzun gozunde dani alves oldu. caner turkiye liginde degilde baska ligte oyunasin 2 haftada bir kirmizi gorur.