STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

en azindan 2ci bitirsek bari su ligi. seneye sampionlar lgiine direk katiliriz. seneyede 4cü yildizi takmak farz oldu bunlardan önce.

Bu gidişat bana 2011 sezonunda ki fenerbahçe'yi hatırlattı, o zamanda maçlarını hep 1-0 2-1 filan kazanıyolardı, son dakikalarda gol atıyolardı filan 17 de 16 filan yapmışlardı. Aaa galiba o sezon şike sezonuydu doğru

Son dakika golleri ile gelen sampiyonluk;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2HMaNm1SJjw[/media]

Bal deyip duruyoruz ama bal dediğin bir olur iki olur. Adamlar direniyor savaşıyor. Bu hafta hariç bizim yapamadıklarımızı yapıyorlar.

ya etme yahu. bu macda hic bir sey oynamadilar. yürüye yürüye kazandilar resmen. antalya cok kötü oynadi. fenerde kötü oynadi. bizde kötüyüz.. bu ligde bir kasimpasa futbol oynuyor vallahi.

Şikeci, bal var demek yetmez adamlar her maçı kazanmak istiyor son dakikaya kadar kovalıyor, fenerli topçuları takdir ettim. Beceriksiz olmasalar daha önce Antalya'nın fişini çekerlerdi. Diarra da maça damgasını vuracak fırsatı tepmekle kalmadı fener balını da harekete geçirdi.

Bir kere zaten sen rakibini yenemedin yenmeyi bırak puan alamadın kadıköy'den adamlar rahat bir şekilde 2-0 geçtiler, sen bu adamları havaya sokuyosun kardeşim ya.

Hakan Arıkan çok iyiydi yazık oldu. Umarım düşünülür yedek kaleci olarak. Tek istekli oydu Antalya'da. Geri kalan zaten futbola doymuş çöplük.

yine cikmis cok asiri ultra mega objektif yorumcular,neymis bal degilmis savasiyolarmis,ulan bi yuruyun gidin adami sinir etmeyin

2008 de serkan çalık,lincoln,servet 2 tane(biri denizliye,biri antebe),nonda (1 tane ) son dk da goller atmıştı diye hatırlıyorum..oluyo böyle...

bu totoşlar çoğunu hakemle attı.

Bunlar bu şansla ya çok rahat şampiyon olacaklar ya da başlarına gelecek var.

Bizim ve Şikecilerin her maçından sonra forum kaynıyor.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Geri
Üst Alt