STSL 13/14 H:13 | Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

Dünyanın en iyi orta saha oyuncusu fernandes resmen takımını sattı bugün.

Necip ve Caner ayni hareketi yapsin o mucadelede, Caner yere dusen Necip'e bana faul caldirdin diye kizarken, gidip Necip'e kirmizi karti vermek, hem vuran hem kafa atan Emenike'ye sari kart veren hakemden ne beklersin? Yedi Besiktasi Cuneyt, bu Fener taraftarida Cuneyt'e kufur etsin...ne acayip milletler. Hem hakemi satin al, hemde hakeme kufur et.

Caner ile Necip tamamen ikili mücadeleyken sarıyı Necip'e vermesi komediydi tek hatası bu bence..

Onun dışında iyiydi Cüneyt hoca..

Hiç ümidim yok ama yarın kazanırsak ligin ikinci yarısı bizim için çok farklı olur.

Necip kirmizi hak etmedi.

Emenike kirmizi hak etti.

Bundan baska büyük hata yapmadi bence Cüneyt, iyi yönetti.

Emenike ye nasıl kırmızı vermez lan bu cüneyt,ilk kez böyle birşey görüyorum,kafa atan adam dünyanın heryerinde kırmızı yer,eyyamcı cüneyt,bstan beri bu adamın igrenc bi hakem oldugunu düsünüyorum,sisirdikce sisirdiler,rezil herif

Emenikenin kafası kırmızılık değildi artık verilmiyor o kartlar 90 lı yıllarda kırmızı dıye yutturuyorlardı aynı kafayı drogba atsa kafasına saglık adam kendini attı derdik

Bizim ligdeki başka herhangi bir hakem olsa fener en az bir tane penaltı kullanmıştı..Buna benzer kırk tane maç izledik.
yav c.cakir cubuklu b.k rengi formayi giyip gol atmadigi kaldi,sikecilerden %100 kirmizi ile adam atmiyor ama uydurma bir sari ile kargalardan atiyor sen hala penaltidan bahsediyorsun

Emenike'nin pozisyonunda kırmızı vermem abi orada kafaya teşebbüs var Sivok profesyonellik yapıyor ben böyle kırmızıları hiç sevmiyorum..

Kim olursa olsun yarın bizim maçta bir adam yapsa bizim oyuncu atılsa küfür ederim veren hakeme..

İnanmadı kafa vurduğuna sarıyla geçiştirdi..

90+8 de emenike atar fener 4-3 alır diyordum maç 95:30 da bitmiş :asd: ben yanılmadım zaman yetmedi :asd:

Necip de ayni bizim Sabri gibi, o kendi alt yapindan oyuncu sarti olmasa Bank Asya da bile zor oynar..

"Fener atana kadar dakikaları" nı kısa tuttu...Baktı bejeke falan atacak 1 puan da iyidir dedi bitirdi Cüno.

adsc4b1zxx2.png

Yav abi objektif bakacak olursak 1 gollerini, 1 penaltilarini vermedi Cüneyt reis :D

yarin biz nasil yenecegiz merak ediyorum, umut vaadeden bir oyun yok malesef

Geri
Üst Alt