STSL 13/14 H:13 | Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

Saka mi yapiyorsun Kemal?

Emenike'nin kirmizi yok, Necip'in kirmizisi yanlis. Eyyamci eyyam yapti yine

Emenikenin kafası kırmızılık değildi artık verilmiyor o kartlar 90 lı yıllarda kırmızı dıye yutturuyorlardı aynı kafayı drogba atsa kafasına saglık adam kendini attı derdik

necip o poziyonda gereksiz ısrarcı davrandı top kendisindeyken avantajı kaybetti ha sarı vermeyedebilirdi tek oraya bağlamamak lazım

alvesin atılmaması , emenikenin atılmaması , ve necipin yalandan kartı ,

cücü maçı biyerden aldı diğerine verdi

necibin 2 kartıda yalnış.ilknde faul yok,topa dokunuyor,alper atıyor kendini.ikincisinde canerle birbirlerini cekiyorlar,caner cekmeye devam ediyor

Mancini Reyis ‏@Mancini_Reis40 dk

Maç öncesi Tolga'nın annesine Geçmiş olsun Pankartı açıp maç içinde Tolga'nın annesine küfreden taraftara Fenerbahçe taraftarı denir.

igrenc taraftar grubu,alayı pislik alayı serefsiz

Oğuzhan denen futbol acemisi o kadar çok top kaybetti ki belki de maçın kaderini etkiledi..

f5 ne top oynadı oyle la?

helal olsun vallahi...

bir ara 40 yillik cimbomlu olarak kendimi fener ataginda feneri desteklerken buldum...

ne oluyor la dedim...

adamlar beni bile gaza getirdiler...

uzun zamandir turkiyede boyle guzel mac izlememistim

fenere de besiktasa da tebrikler...

Insallah yarin kazanip bu firsati degerlendiririz...

Yarın Kasımpaşa bizi yener iyice sinir krizlerine gireriz.

bizim takimda hic is yok o yüzden Kasimpasayi yenemeyiz.

Ligi öyle böyle ikinci bitiririz ,Cl'ye direk katiliriz gibi

Yalnız iki takımın şu maçtaki görüntüsü de çok iyiydi. Şöyle bir tempo bizim maçlarda asla görünmeyen bişey.

Bu Fernandes'i hali sahaya rakip takimda oynasin diye cagiririm. Sirf bize calisir. Bir futbolcu bu kadar berbat olamaz

Bu kadar pislikmi pislik bir topun bir arada olduğu başka bir oyuncu toluluğu varmıdır?

yalnız o diilde süper acayip bi mac oldu,uzun süre sonra keyif aldım ligde oynanan bi mactan

Geri
Üst Alt