STSL 13/14 H:13 | Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

Kasımpasa macı cok krıtık oldu.Yenersek yarışa ortak oluruz.Bu fb nin fikstürü ölüm grubu gibi bundan sonra.Çok puan kaybeder bu mallar.Şansları bir kere döndü artık.Sow la kuytu cıkar bes para etmez takım.İyi filan oynadıkları yok.Biz rezalet oldugumuz için bu mallarda iyi gözüküyor.

Emenike'nin pozisyonu kırmızı ötesi. Çizgi hakeminin kırmızı kart sevdalısı Cino'yu uyarması gerekirdi. Cino kesin verirdi görseydi ya da uyarılsaydı yardımcıları tarafından. Bu Egemen ne pislik oldu son zamanlarda. Tam bir embesil.

Şu pozisyonu merak ettim.

1. BURASI BEŞİKTAŞ ‏@Serious19037 dk

Bruno Alves'in bizim futbolcuları biçmesine için verdin ya şerefsizsin Cüneyt Çakır.

2. BEŞİKTAŞLIYIZ ‏@FEDAkar_19038 dk

ŞEREFSİZ BRUNO ALVES !

3. Beşiktaş TT ‏@BesiktaasTT11 dk

Emenike kafa atar sarı kart yer. Bruno alves bilerek bileğe basıyor. Dirsek atıyor. Faul bile yok.

4. Beşiktaş TT ‏@BesiktaasTT29 dk

Bruno Alves Oğuzhanın göre göre bileğine basıyor. Ersan Gülüme kasti dirsek atıyor. Faul bile verilmedi 2 pozisyonda da

puan farkı 7 ye inerse umutlarımız artar benden söylemesi

ama önce bizim futbolcu kılıklıların oynaması lazım

Buldum,

BaWFEdKIcAA_iX5.jpg

Mahmut Uslu cikmis agliyor simdi en az 2 tane daha kirmizi gormeniz lazimdi ne konusuyor bu rezil rusva adam?

trt radyospikeri ne kadar taraf(lı)sızdı öyle cenabet herif altan denen ezik de öyle

fb nin bu güçlü oyunu sadece lig de mücadele etmesi ve sadece 1 maça konsantre oluyorlar

şimdi kasımpaşa maçı ayrı bir önemli oldu

yenersek ne ala yenilirsek bizim şampiyonluk hayal olur

feneri geçtim aradaki takımlarla bile puan farkı açılır

Geri
Üst Alt