STSL 13/14 H:13 | Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

ya birak bunlara gore sikeciler dortmund gibi oynuyor bizde 3.lig takimi gibi,adamlarin en az 4-5 maci var 90dk kaleye 3 defa gidip maci hakemle aldigi

Kasımpaşa maçı 3 puanı hakem biryerden diğerine verdi ,

erciyes maçı canerin hainşiği ve fener atana kadar...

bursa maçı batalla pozisyonu heba ediyor top dönüyor NET olmayan faul veriliyor sonucu gol oluyor ,

ilk elden aklıma gelenler bunlar benim ve hala fener övülüyor şu forumda yazık be

Fener oyandigi oyun, bizim ilk senedeki oynadigimiz topun bir seviye alti gibi.

Bugun sadece kaos futbolu denen oyunu izledim. Belki Meireles'in atilmasindan kaynakli.

Sol ve Sag bekte ortalamanin ustu olup oyunun her iki yonunu iyi oynayinca boyle bir sonuc cikiyor ortaya..

Kuyt tam bir emek hırsızı olmuş çıkmış , her pozisyondan sonra o sarı poposunu yırtarcasına ağzını açıp hakeme saldırmasına deli oldum.Haklıda olsa haksızda olsa adam her pozisyonda elini kaldırıp hakeme koşuyo.

fernandesi bize istemeyin bi daha.hali ortada işte.

fenerin oynadığı maçları izleyin attıkları golleri izleyin taktik yok

duran top karambol, sadece hayvanlar gibi koşuyorlar

kesinlikle biz daha kaliteli takımız mücadelemiz olsa şu an bambaşka olurdu

1457557_697594190273678_1570353928_n.png

cücü vurdu voleyi

yorumun üzerinden iki saat gecmis ama besiktas özellikle ilk devre sadece topunu oynamaya calisti, milli takimin kadiköy'de oynayip kaybettigi rakiplerin oyununu oynadi diyebilirim. slaven bilic bu takima cok sey katmis, gecen sezondan daha kötü bir yerde bitirseler bile bilic bu kisitli malzemeye ragmen pozitif futbol oynatmaya calisiyor. bireysel yeteneklerle yenersin bu besiktas'i. deplasmanda, iceride fark etmiyor oyunlari, sürekli ayni.

bende bunu demek isitiyorum. bjk de kadro kısıtlı almeidanın fernandesin oğuzhanın yedeği yok ama doğru diziliş ve sistemle oynuyor. 2.lik için şansı zor bjknin transfer yapmazlarsa. fbye karşı kadıköyde oynanabilecek en iyi futbolu oynadılar ama fbnin fizik kondüsyonu şu an ligin üzerinde. 2.devre böyle gitmeyeceğini umalım.

yanliz bilic'i tebrik etmek lazim, bukadar yeteneksizle bu deplasmanda iyi top oynayip kaybetmediler.

Ciddi değilsin demi ,

ciddi olamazsın olmamalısın ,

biliç çıkardığı 11 ile , maça olan müdahaleleriyle maçı resmen fenere hediye etti ,

demedi demeyin aynı kafayla bizim maça Arenada çıksınlar ilk yarı 0-3 olsun 2. yarı 5 tane atarız en kötü .

bilic nasil fernandese tahammul gosterdi 90 dk akilm almiyor arkadas ! bjk resmen 10 kisi oyunadi ilk 70 dk ondan sonrada 9 kisi

helal ve fener kelimesi yan yana gelince olmuyo

o konuda haklısın tabi de ben bir sporcu olarak adamların kendilerine bu kadar iyi bakmalarına helal olsun dedim. bizimkilerin sahada neler yaptıklarını sen de görüyorsundur. şimdi de onlara adam dedim diye gözüne batar ama onlar da sporcu ve bu konuda takdiri hak ediyorlar gerçekten.

Geri
Üst Alt