STSL 13/14 H:13 | Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

bilic nasıl izledi öyle maçı...anlaşılır gibi değil.fernandes kız gibi oynadı.

Ferdi'nin düzgün oynadığı tek derbi hatırlamıyorum. Büyük maçları kaldıramıyor.

Yalnız fenerin yediği gollerin hemen hepsinde gökhan gönülün hatası vardı.

ah mancini ah gittin berbat bi kadroyla çıktın

ama ersun yanalda aynı hatayı yaptı

ben hayret ettim webo'yu alsaydı maç dönerdi

Evet Webo'yu da geç oyuna aldı, Ersun'un orda hatası var ama Bilic 2.yarı resmen maçı izledi. Golün geleceği 46.dakikadan beri belliydi, önlem alması lazımdı ama yapmadı. Resmen 2 puanı hediye etti.

Ersun'un hatası var ama Sow ve Emenike de kötü değillerdi , her an birşey yapabilirlerdi.

fenerin düşüşü baslar artık ts de puan alır bunlardan

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok güzel maç oldu, bizde oraya korkak bir şekilde gitmeseydik beraberliğe yatmasaydık bol gol pozizyonuna girip kazanabilirdik, şu maçı izleyip bir derbi nasıl oynanır örnek alsın bazı insanlar.

Alvesten çok korkuyolar noluyorsa hicbir pozisyonda üstüne gidemediler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi değilsin demi ,

ciddi olamazsın olmamalısın ,

biliç çıkardığı 11 ile , maça olan müdahaleleriyle maçı resmen fenere hediye etti ,

demedi demeyin aynı kafayla bizim maça Arenada çıksınlar ilk yarı 0-3 olsun 2. yarı 5 tane atarız en kötü .

Haftaya lig sonuncusu Elazigspor'la oynuyoruz. Emin ol, Elazig bile en az bir tane sallar bize. Rakip atmasa bile biz golü yiyoruz. Veli sakatlanmasa bu mac sabaha kadar oynansa Besiktas'indi bence. 80'lere kadar önde götürdüler. Bilic yedekteki oyunculara güvenemedi bence, cok kisitli bir kadrosu var BJK'nin.

Cikardigi 11'e gelecek olursam, sadece Serdar Kurtulus tercihi yanlis yedeklere bakan anlar zaten. Onun yerine Atiba sag bekte, Ramon sol bekte oynasa daha iyi olurdu.

Gökhan yerine Mustafa girmeliydi bence, süratli ve patlama gücü yüksek bir oyuncu. Kontra atak bulabilirdi Caner'in karsisinda sansi yüksekti.

Almeida yerine ise daha diri olan Eneramo'yu almasi gerekirdi. Fernandes'i oyundan alabilir miydi acaba diye düsündüm ama yedekte oyuncusu yokmus.

Evet Webo'yu da geç oyuna aldı, Ersun'un orda hatası var ama Bilic 2.yarı resmen maçı izledi. Golün geleceği 46.dakikadan beri belliydi, önlem alması lazımdı ama yapmadı. Resmen 2 puanı hediye etti.

Ersun'un hatası var ama Sow ve Emenike de kötü değillerdi , her an birşey yapabilirlerdi.

biliçin elinde malzeme yok bjk kadro derinliği olan bir takım değil.

bence emenike çok çok kötüydü

haftaya da rize bunlara çaksa

takım karışır

webo sow emenike her an sorun çıkarabilecek gibi duruyor

Kuyt tam bir emek hırsızı olmuş çıkmış , her pozisyondan sonra o sarı poposunu yırtarcasına ağzını açıp hakeme saldırmasına deli oldum.Haklıda olsa haksızda olsa adam her pozisyonda elini kaldırıp hakeme koşuyo.

aynen renktaş peki Oğuzhan şerefsizine ne demeli yine artist artist kendini atmalar hakeme yalvarmalar her zamanki gibi. alves'e de melo'ya yaptığı çakallığı yapar dedim de yapmadı bu sefer karaktersiz herif

biliçin elinde malzeme yok bjk kadro derinliği olan bir takım değil.

bence emenike çok çok kötüydü

haftaya da rize bunlara çaksa

takım karışır

webo sow emenike her an sorun çıkarabilecek gibi duruyor

Ne olursa olsun, Fernandes'e sabretmesini anlamış değilim. Takımı en az 60 dakika 10 kişi oynattı. Necip'i Fernandes yerine alsaydı yine olurdu. 2. yarı birşeyler yapması lazımdı, hiç olmadı Motta'yı alıp Atiba'yı ön libero yapabilirdi. Sonuç olarak uyudu ve sonuç böyle oldu.

Ayrıca ikinci yarı çok zor bir fikstürü var fener'in.

Arena'ya gelecekler, inönü'ye ve avni aker'e gidecekler. Ersun yanal'ın takımları ikinci yarı zaten düşüş yaşıyo bunlar tepetaklak gidecekler dur bakalım ne zaman, arka arkaya kaybetme serileri başlayacak şampiyonluk için geç değil, yarın yen kasımpaşa'yı zirveye ortak ol bu kadar basit.

yalnız veli yeteneksizi de hiç beklemediğim bir şekilde çok iyi oynadı o çıkınca orta sahası çöktü kargaların

Geri
Üst Alt