STSL 13/14 H:13 | Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

pfdk ya sevkedilirlerse akhisar macı seyircisiz olacak sikecilerin

Esas komedi UeFA ya da FİFA federasyona bu şike cezaları ne oldu? diye sorduğunda başlayacak.

Sion'a bile usulsüz transferden - 36 puan verdiren FİFA bunları küme düşürtmeden en az 5 sene götlerinin üstünde oturtmaz.

bekliyoruz o günü,o gün eğlence olacak forumda:D

Esas komedi UeFA ya da FİFA federasyona bu şike cezaları ne oldu? diye sorduğunda başlayacak.

Sion'a bile usulsüz transferden - 36 puan verdiren FİFA bunları küme düşürtmeden en az 5 sene götlerinin üstünde oturtmaz.

yorumunu temiz kramponlar konusuna koyuyorum abi izninle.;)

Fener iyi top oynuyor. Bu gercegi atlamamak gerek diye dusunuyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok objektif mod. alvesin bilege basinin,emenikenin kafa atisinin ve canerle necipin birbirini cekip necipin atilisinin,sikecilerin 3.golundeki ofsaytin goruntulerinide paylas

cok objektif mod. alvesin bilege basinin,emenikenin kafa atisinin ve canerle necipin birbirini cekip necipin atilisinin,sikecilerin 3.golundeki ofsaytin goruntulerinide paylas

Ben objektif olmaya calismiyorum ki. Sadece hakeme Fener'i kayirdi demeyi gerekli bulmadim.

Diger pozisyonlarda hata yapti zaten iyi bi mac yönetmedi ama bu penaltinin verilmedigini degistirmez.

Emenike'ye net kirmizi verilmesi lazimdi mesela.

Ben objektif olmaya calismiyorum ki. Sadece hakeme Fener'i kayirdi demeyi gerekli bulmadim.

Diger pozisyonlarda hata yapti zaten iyi bi mac yönetmedi ama bu penaltinin verilmedigini degistirmez.

Emenike'ye net kirmizi verilmesi lazimdi mesela.
ben sana kac tane pozisyon yazdim sen bana bir tane pozisyon diyorsun 11-8 oynanacak mac 10-10 bitiyor neyi nasil kayirmamis

Fener o kadar havlıyor da

Necip'in atılması saçmalık o pozisyonda karşılıklı formalardan çekiliyor Caner'de çekiyor, Necip'te..

Emenike kırmızı görmesi gerekirdi sarı değil..

Gollerden biri ofsayt zaten, diğeri Tolga'ya net faul var.. 2 penaltı verilmedi diye ağlıyorlar.. Biri penaltı evet, ama diğeri hangi pozisyondan bahsediyorlar anlamadım Atiba'nın eline çarpan toptan mı yoksa kuyt'un uçuşundan mı orasını anlamadım..

Hakem fener lehine 1 penaltı vermedi, BJK aleyhine 1 kırmızı verdi, 1 kırmızı vermedi.. Yani Emenike'yi atsa, Necip'i atmasa belki maç 9'a, 11 oynanacaktı..

Maçta emenike ve alves nasıl kırmızı görmez ınanılmaz gercekten.3.attıkları gol sow ofsaytta.Aktıf alanda.Hala hakem hakem dıyen çirkef serefsız bır camıa.

Fener taraftarının sahaya etkisi işte burda ua nın söylediği uyku getiren tezahüratlara bakarsak anlarsınız işte

Adamlar şu pozisyonda öyle bir ıslıkladılar ki el var diye , en alakasız yerde ortalığı ayağa kaldırdılar

Bizim taraftar saldır Galatasaraydan bir vazgeçip hakemlerin üzerine yürümelidir artık bu şerefsizlerden bize rahat yok resmen

6688inciu9391300.jpg

surdan da maci kazansalardi daha da bi sey demezdim. iyi oynadilar yalan yok

ilk defa fb macini izledim puan kaybettiler bundan sonra hep izlesem mi napsam

Bu Beşiktaş'ta şeye sürülecek akıl yok gerçekten ya!

Keşke ilk yarı 2-2 bitseydi, öne geçtik diye ikinci yarı full yatışa geçti gerzekler!

10 kişi kalmış, 2 dakikada 2 gol yiyerek feleğini şaşırmış, kalesinde ve savunmasında hiç güven vermeyen bir takımı 2. yarıda şahlandırsa şahlandırsa Beşiktaş gibi salaklıklarıyla ünlü bir takım şahlandırırdı zaten. Afferim size, helal olsun!

Almedi oyunda kalsaydı son dakikalardaki pozisyonları birinde takardı bence. Biliç orda hata yaptı. Skoru korumak için hamle çoğu zaman aleyhte işler.

Geri
Üst Alt