- 23 Temmuz 2009
- 16.406
- 1.150
- 1.778
iyi izle gogsune carpiyor adamin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi izle gogsune carpiyor adamin
Esas komedi UeFA ya da FİFA federasyona bu şike cezaları ne oldu? diye sorduğunda başlayacak.
Sion'a bile usulsüz transferden - 36 puan verdiren FİFA bunları küme düşürtmeden en az 5 sene götlerinin üstünde oturtmaz.
Esas komedi UeFA ya da FİFA federasyona bu şike cezaları ne oldu? diye sorduğunda başlayacak.
Sion'a bile usulsüz transferden - 36 puan verdiren FİFA bunları küme düşürtmeden en az 5 sene götlerinin üstünde oturtmaz.
Kasımpaşa'yı yenersek ben şampiyonluk adına umutlanırım açıkcası, benim için bir üst tur önemli değil bu sezon şampiyonluğu daha çok istiyorum.
cok objektif mod. alvesin bilege basinin,emenikenin kafa atisinin ve canerle necipin birbirini cekip necipin atilisinin,sikecilerin 3.golundeki ofsaytin goruntulerinide paylas
Hele şükür benim gibi düşünen birini buldum.
ben sana kac tane pozisyon yazdim sen bana bir tane pozisyon diyorsun 11-8 oynanacak mac 10-10 bitiyor neyi nasil kayirmamisBen objektif olmaya calismiyorum ki. Sadece hakeme Fener'i kayirdi demeyi gerekli bulmadim.
Diger pozisyonlarda hata yapti zaten iyi bi mac yönetmedi ama bu penaltinin verilmedigini degistirmez.
Emenike'ye net kirmizi verilmesi lazimdi mesela.
biz kasimpasayi yenersek bu yvsaklar haftaya rize deplasmanindada takilabilir
Maçta emenike ve alves nasıl kırmızı görmez ınanılmaz gercekten.3.attıkları gol sow ofsaytta.Aktıf alanda.Hala hakem hakem dıyen çirkef serefsız bır camıa.
Rize acayip düştü sanmıyorum.
rizenin üst üste kazandigi doneme denk gelseydi daha rahat gecerdi sikeciler icin ama simdi rizedegalibiyet cikis arayacak daha cok asilacak maca bence