STSL 13/14 H:14 | Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 7 Aralık

ilk gole baktım şimdi gerçektende enteresan bir gol elini uzatsa tutarmış kaleci ardından kim bu diye baktım serkan kırıntılı olduğunu görünce şaşırmadım şikenin cezasız kaldığı ülkede normal böyle şeler

Şerefsiz,haysiyetsiz,onursuz,gurursuz Caner ve Egemen maçlarda atılmaz.Şerefsiz,onursuz medya bu şerefsiz şikecileri futbol namına hiçbir şey oynamadıkları halde göklere çıkarır.Son olarak haysiyetsiz,onursuz hakemler her maçta şikecilere olmayan faulleri verir,uzatmanın uzatmasını oynatır.Kısacası bu oyun şampiyon olduğumuz geçen 2 senede de oynandı.Ancak bu sezon daha da dikkatli bir şekilde rollerini yapıyorlar.Net olan şey bu sezon bizi şampiyon yapmayacaklar.ALLAH hepsinin belasını versin.En büyük belayı bizim Kadıköy'de şampiyon olmamızı nasip ederek verdi eziklere.Umarım daha beterleri gelir başlarına...

Şerefsiz,haysiyetsiz,onursuz,gurursuz Caner ve Egemen maçlarda atılmaz.Şerefsiz,onursuz medya bu şerefsiz şikecileri futbol namına hiçbir şey oynamadıkları halde göklere çıkarır.Son olarak haysiyetsiz,onursuz hakemler her maçta şikecilere olmayan faulleri verir,uzatmanın uzatmasını oynatır.Kısacası bu oyun şampiyon olduğumuz geçen 2 senede de oynandı.Ancak bu sezon daha da dikkatli bir şekilde rollerini yapıyorlar.Net olan şey bu sezon bizi şampiyon yapmayacaklar.ALLAH hepsinin belasını versin.En büyük belayı bizim Kadıköy'de şampiyon olmamızı nasip ederek verdi eziklere.Umarım daha beterleri gelir başlarına...

gelecek.

yahu niye sinirleniyorsunuz bu çöp kadroyla şampiyon olamayacağımız belli puan farkının azalmasını bekliyorsunuz artmazsa dua edin

Adamlar acayip iyi kadroyla, oyunla kazanıyormuş gibi yorumlar yapıyorsunuz ya birde.. Ulan adamların oynadıkları her takımda bir şikeden ceza almış adam var.. Bugün Caner'in net şekilde atılması gerekiyordu her hafta aynı muhabbet şu atılacaktı, bu verecekti.. Bizde hala kadroyla uğraşalım.. Biz o çöp dediğin kadroyla 2 senedir şampiyon oluyoruz siz hala konuyu anlayamadınız mı...

bu serefsizler yuzunden allaha olan inancimi kaybedicem yakinda... nasilda olur allah bu kadar pislik bir camiaya boyle bir bal verir.

adamlar ya uzatmada, yada duran toptan.

bir maç için böyle şeyler yazmaya değmez. fazla sıkıntı yapmaya gere yok dünyanın sonu değil daha 18-19 hafta var önümüzde şampiyon olamasak da yapacak birşey yok

bu serefsizler yuzunden allaha olan inancimi kaybedicem yakinda... nasilda olur allah bu kadar pislik bir camiaya boyle bir bal verir.

adamlar ya uzatmada, yada duran toptan.

saçma sapan konuşuyorsunuz adamlar bizi sahalarında ezdiler yürüyerek 2-0 yendiler sonrada Allah a suç buluyorsun. eğer varsa bir haksızlık elbet boyunlarından çıkar merak etme ama bu sezon fb şampiyonluğu bizden çok daha hakediyor bu kadar fark tabiki doğru değil o ayrı. 2.devre rize fizik olarak ezildi gitti fbnin gol atması çok doğal. suç bizim ligimizdeki bu çöplük takımları yenemeyen bizim takımda. normalde bu ligde fb ve biz aynen barca real gibi 90+ puanlarla mücadele etmemiz lazım. bu lig çöp takımlarda çöp gerçek bu.

Bu sene şampiyon olmazsak bile Arena'da tokatlamamız lazım bu ibişleri,yoksa olmaz,valla olmaz,şöyle sağlam bir tecavüz etmeliyiz,Volkan ayısının o çaresiz hallerini,Emre'nin ''Bittik biz beyler'' laflarını duymak istiyorum o maçta.

Benim de içimden aynı şeyler geçiyor renktaş da Allah'ını seversen bunlardaki bal kimde var ?

7 aralık 11 maçında tüm maçı sürklase ettik ona rağmen 3-1 bitti...

Keza Süper finaldeki rezalet. 9-2 bitecek maç 1-2 bitti.Hayatımda hiçbir maça o kadar üzülmemiştim,kötü sonuçları pek umursayan ben bile ağlamıştım maçtan sonra...

Öyle bir yenelim ki bu namussuzları, mesela 10-0 çok iyi olur...

yine sansla hakemle kazandı şerefsiz namussuz şikeciler ulan varya ne iğrenç bir camia oynayanıda taraftarıda hepsi aynı bok allah belalarını versin hepsinin

Bu kurgulanmış lige tahammülüm kalmadı

2.yarı resmen hücum etmemeye yemin etmişlerdi adamlar. Böyle birşey görülmemiştir, kontra atağa çıkma çabaları bile yoktu. Yedikleri gollerde irdelenmesi gereken goller. Sahada 3 stoper, 1 tane uzun boylu sağ bek, 1 tane uzun boylu sol bek, 2 tane de ön libero var, ama 2.golde Webo bomboş! Bunun mantıklı bir açıklaması yok.

Adamlar acayip iyi kadroyla, oyunla kazanıyormuş gibi yorumlar yapıyorsunuz ya birde.. Ulan adamların oynadıkları her takımda bir şikeden ceza almış adam var.. Bugün Caner'in net şekilde atılması gerekiyordu her hafta aynı muhabbet şu atılacaktı, bu verecekti.. Bizde hala kadroyla uğraşalım.. Biz o çöp dediğin kadroyla 2 senedir şampiyon oluyoruz siz hala konuyu anlayamadınız mı...

yahu bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum :D tutturmuşlar bir 2 senedir bu kadroyla şampiyon oluyoruz ediyoruz vs çok saçma ve yanlış düşünce 2 sene aynı kadroyla şampiyon oldun diye her sene şampiyon olacaksın diye birşey yok kadrondaki oyuncuların yaşı belli

bunlar niye her yere kalecilerini gönderiyor saniyorsunuz. onu kafalasan yeter zaten. hemde daha ucuza geliyor:D

takmayın kafaya elbet ya biz ya şikeciler şampiyon olacak. eğer önümüzdeki 5 sezon içinde 1 kez bu şikeciler şampiyon olacaksa o bu sezon olsun. nasıl olsa CLye gidemiyorlar. biz 2.olalım yeter. stres yapmaya gerek yok.

yahu niye sinirleniyorsunuz bu çöp kadroyla şampiyon olamayacağımız belli puan farkının azalmasını bekliyorsunuz artmazsa dua edin

Maçı izleseydin anlardın neden sinirlendiğimizi. Şikeli bir sezon zaten kadro ile alakası yok puan farkının. İnsanlar izlemedikleri için hiç bir şeyin farkında değil. Bu sezon kuşları öyle ya da böyle şampiyon yapmaya çalışıyorlar. Kendi takımımız kötü de bunlar iyi mi.

Geri
Üst Alt