STSL 13/14 H:14 | Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 7 Aralık

bunlar niye her yere kalecilerini gönderiyor saniyorsunuz. onu kafalasan yeter zaten. hemde daha ucuza geliyor:D

serkanın yediği gole bende kabahat buluyorum ama 2.devre 5- 6 önemli gol pozisyonu ve 4 net kurtarışı var. o golü yemese öbürünü yerdi. 2.golde yapacak bişeyi yoktu zaten.

fener yenilse bile birşey farketmezdi haftaya deplasmana gider çarpılırdık 9 puanlık farkı korurduk maç sonu kanser olurdu herkes kasmayın fenerin maçlarınada bakmayın 2.lik için kendi maçlarımızı izleyin yapacak birşey yok

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum bu Volkan denen herifin artık her maç görmeye alıştığımız küfürlerine PFDK'nın ceza verme hakkı yok mu ulan bu kadar lanet bir insan yoktur ama cezalar işlemiyor nedense.Bizim oyuncular yapsa en az 3-5 maç ceza alır haksızmıyım ?

Bi arenaya gelsinler bak neler olacak orda. Volkan'ı delik deşik edecez. Sabredin az

yahu bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum :D tutturmuşlar bir 2 senedir bu kadroyla şampiyon oluyoruz ediyoruz vs çok saçma ve yanlış düşünce 2 sene aynı kadroyla şampiyon oldun diye her sene şampiyon olacaksın diye birşey yok kadrondaki oyuncuların yaşı belli

şu fener çöp degilmi şimdi adaş. herifler iyi degil. son saniye golleri sadece. bizim maçtada iyi oynamadilar. bizim chedjou verdi maçi. biz zaten iyi degiliz. bu heriflerde bir halt yok şampiyon olsalar dahi. bu görülüyor zaten.

size tavsiyem fener maçlarını izlememek açın film izleyin oyun oynayın ama izlemeyin bakın benim sülalem raad açıpta fener maçını izleseydim yeni bir mönitör ihtiyacım oluşacaktı hem cebe zarar hemde beyine zarar :D

takmayın kafaya elbet ya biz ya şikeciler şampiyon olacak. eğer önümüzdeki 5 sezon içinde 1 kez bu şikeciler şampiyon olacaksa o bu sezon olsun. nasıl olsa CLye gidemiyorlar. biz 2.olalım yeter. stres yapmaya gerek yok.

Ben de hep bunu diyorum! Bu kadar yakıp yıkmaya ne gerek var? 2. olsak bile şampiyon olmuş gibi olacağız, ŞL'ye direk katılacağız. Ayrıca gelecek sene de hem Fener hem Beşiktaş eksi puanlarla lige başlayacağı için güle oynaya şampiyon olacağız.

Herşey bu kadar netken, neden bu yakıp yıkma sevdası? Sırf bir kişi uğruna mı yapılıyor bu? Bir kişinin intikamı için Galatasaray'ın geleceği ile mi oynuyoruz?

Duygusallığı bırakıp, rasyonel davranmamız lazım. Eğer bu kavga yüzünden 2. bile olamazsak işte o zaman kaybederiz! Halbuki bu ligde çocuk oyuncağı ikinci olmak. Beşiktaş'ı, Kasımpaşa'yı mı geçemeyeceğiz?

şu fener çöp degilmi şimdi adaş. herifler iyi degil. son saniye golleri sadece. bizim maçtada iyi oynamadilar. bizim chedjou verdi maçi. biz zaten iyi degiliz. bu heriflerde bir halt yok şampiyon olsalar dahi. bu görülüyor zaten.

hiç izlemedimki maçlarını ama öyle böyle atıyorlar işte güçleri yetmediği zaman hakem destekliyor alıyorlar maçı izlemeyin işte kanser olmayın

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell6 dk

Lig sonunda: "Hayretler içindeyim bu Galatasaray, nasıl oldu da Fener'i sollayıp şampiyon olabildi. Hayret ki ne hayret!"

6 puanla girersek devreye,neden olmasın Aziz ağabey?

yav arkadaş kanatlarında bruma nani olur tek forvet drogba arkası sneijder melo selçuk ikilisi ve arkasında sağlam türklerden oluşan s.taşçı ö.toprak felan olur şampiyonluk umudu besler fenerin puan kaybetmesini beklersin anlarımda şu çöp kadroyla ne umudu besliyorsunuzki :D

bursa maçını da duran toplar ile aldılar, adamlar öyle yada böyle atıyorlar iyi oynamasalarda mücadele ediyorlar,kondisyonları çok iyi, forvet hatlarıda etkili olunca bir şekilde atıyorlar

Fener tek kulvarda,biz 3 kulvarda gittiğimiz sürece ligde şampiyonluk falan beklemeyin alışın artık.Evimizde puanları kaybetmeseydik şansımız olurdu.Geçen seneki fenerin rolünde biz varız şu anda.

Deplesman da bile her gri karar lehlerine, içerde puan kaybetmezler.Gecen hafta yenicektik, devreye puan farkı çift haneli gireriz, bu sene 2.'lik iyi sonuç.

bursa maçını da duran toplar ile aldılar, adamlar öyle yada böyle atıyorlar iyi oynamasalarda mücadele ediyorlar,kondisyonları çok iyi, forvet hatlarıda etkili olunca bir şekilde atıyorlar

En önemli etken olarak hakemleri unutuyorsun.Birçok kişi hakem rezaleti geri plana atıyor.

Bugün Rize ilk 25 dakikadan sonra top oynamadı ama mesele o değil.Fener'in her maç en az 2 kırmızı kart görmesi lazım ama görmüyor.

Dan dun top oynuyorlar , bir şekilde gol atarlar tabi nasıl atmasınlar 4 forvetle oynuyorlar.Organize atak yok.

İkinci devre kondisyonları düşünce göreceğiz şikeci namussuzları...

Geri
Üst Alt