STSL 13/14 H:14 | Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 7 Aralık

fener ne kadar çok puan toplarsa olası bir puan silinmesi durumunda avantajını kaybetmesin,avrupa şansını zora sokmaması açısından devamlı potada tutulması gibi bir durum seziyorum.pozisyonu olmayan takıma ilk fırsatta pozisyon yaratılıyor.Bu gol olmazsa başka bir numara,odamı olmadı verir penaltıyı olur biter.Amaç şikecilerin puan kaybına uğramaması için hakem bile gol atabilir.

Serkan cok göze battı şimdi casillas

Inanin kus falan demeyin sampiyonluk umudum kalsin diye "yok bu sene sike yapamazlar" diyorum ama hep apacik ortaya cikiyor. SEREFSIZ kelimesi ne yakisiyor bunlara ya?

Rize boş kaleye atamadı angut egemenin üstüne vurdu

fener ne kadar çok puan toplarsa olası bir puan silinmesi durumunda avantajını kaybetmesin,avrupa şansını zora sokmaması açısından devamlı potada tutulması gibi bir durum seziyorum.pozisyonu olmayan takıma ilk fırsatta pozisyon yaratılıyor.Bu gol olmazsa başka bir numara,odamı olmadı verir penaltıyı olur biter.Amaç şikecilerin puan kaybına uğramaması için hakem bile gol atabilir.

1. si fenev 2 sene avrupada yok

2. si bu ülkede bu feneve ceza verecek babayiğit daha doğmadı....

alves şerefsizi kaçıncı kez basıyor.bjk maçında da basmıştı böyle.

oğlum ne beyinsiz adamlar var lan :D ahahaha bide gelmiş buraya artislik taslıyor. Allahın şikeci sarı civciv'i.

kiz kardes yok ama genede susayim, futboldan anlamadiginiz belli öyle toplari belirli kaleciler tutar, casillas neuer gibi... eray serkan gibi oyuncularda inek gibi seyredir, topun disariya gidecegini düsünür... serkan deminden beri iki net pozisyon tuttu, hayirdir nasil sike bu?

Senin o kuş beynin almaz sende şike yapsan bilerek gol yesen göze batmayım diye 1 2 top tutarsın heralde? yok o zekaya sahip degilsen bilemiyorum

Hakeme bak hakeme ulan senin ben

Kaleci Serkan 90+ da eski takımına kıyağını çeker diyenler....

Geri
Üst Alt