STSL 13/14 H:15 | Fenerbahçe 4-0 Akhisar Bld. Spor | M.S | 13 Aralık

Boşuna izleyip sinir hastası olmayın, nasıl olsa ikinci yarı düşecekler baksana ölmüşler zaten. Fikstürleri de çok zor.

Şimdiden yazıyorum

bu şikeciler maçtan sonra Melo2nun hareketini yapacaklar eziklik

Akhisarı ynediler diye kendilerini bi b.k sanacaklar

Git Milli Takimda yardimci hocalik yap kimse bana GG'un oynadigi oynunu goremedigin filan soylemesin. Ancak GS'a gelince kasiyorlar.

Birde bu arkadas GS'da hoca filan olsun diyenler vardi.

Mancini'yi begenmeyenler Allah'in hamzasina bel bagliyor asil komik olanda bu zaten. Mancini nere hamza nere. Hamza yolda gorse ayagini oper mancininin :ka23:

Şikeli sezon bile bu kadar şikeli değildi.

fb 10 kişilik akhisara karşı üstün bi oyun oynamıyor

11 e 11 olsa akhisar puan alırdı

Allah'a havale edin,gerisini boşverin.

Sol kanatlari sag kanatlari kadar iyi calismiyor Hamzacim, orayida ac oradanda gelsinler rahat rahat.

O değilde biz şu takıma nasıl kaybettik aklım almıyor. Akhisara

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iceride kayseri'de formalite maci. karabük'ün de iceride yatacagini düsünüyorum zaten.

kim bu maçta rakibe şans veriyordu ki.

bunlar berbat ötesi oynuyor

bilal sakat sanko kırmızı yedi penaltı oldu

olmadı tüpçü oyuna girer golü atardı

buraya yazıyorum

bunların kupası alınacak diye zorla şampiyon yapacaklar

seneye eksi puanla başlayacaklar oyun belli

Sene 2014 oluyor ve hala fb'nin ceza alacağına inananlar var? Demirören ve devlet, ülke olarak men cezası almaya razı olur ama yine de fb'yi düşürmezler.

Milli Takimimizin onemli hazirlik maclari var Yardimci hocanin zamani olmamis FB'yi analiz etmeye

Adamlar bi sekilde kazanıyor her hafta bu sene sampiyonluk cok zor cok puan kaybettik bu sene 2. olalım yeter...

Kaparım macı zaten. Akhisarın zaten gücü beli bide hakem üstüne eklersiniz küfüre acı bir mac olur. Bu fifa kokartlık hakemliği bir yerde tombaladanmı kazanılıyor anlamadımki

bak zorla kendine küfür ettireceksin kaşınıyorsun yine Allahın hamzası ne demek yahu

sana ne la ota boka atlamak zorundamisin? herkesin mesajini alinti yapip laf soktugunu mu saniyon? Allah'in hamzasi desek suc, Allah yok dunyadaki hamza desek suc. Hersey suc begenmiyosan Block yaparsin guzel karde$im hadi isine.

Geri
Üst Alt