STSL 13/14 H:15 | Fenerbahçe 4-0 Akhisar Bld. Spor | M.S | 13 Aralık

şimdi adam gibi bütün türklerden ve hamza isimli insanlardan herkesin huzurunda özür dile

bu forumda birisi siyahi futbolcu yazdığı için ırkçılıkla suçlandı senin yazdığın şey çok daha ağır

hahdjklhlkjh Turklerle ne alakasi var olayin? begenmiyorum sevmiyorum iyi bi hoca degil, Allahin hamzasi ya da allahin terimi ne farkeder? sonucta hepimiz allahin kuluyuz dimi $evkicim.

irkcilik ya da turklukle olay yok. lafi tersinden anlamissin turkle ilgili bisey yazmismiyim? Gecende boyle yaptin milleti yanlis yonlendirdin. Senin yuzunden adim fransiza cikti pes diyorum yani. Millet beni fransiz saniyor yemin ederim sakasin sen gercek degil

SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

BbYzfIQCcAAonRo.jpg:large

Akhisar'in sag kanadindan gitmek mi daha kolay yoksa otobandami karar veremedim

uefa ceza vermez diyenlerdensin ama nasıl koydu 2 yılı,infantino daha bugün açıklama yaptı.neyse zamanımı harcamaya demez.

Uefa kendi organizasyonu için ceza verdi. Türkiye ligindeki her olayın ve kararın sorumluluğu tff'de. Tff'de şike sahaya yansımayıp diyerek adamları uyuttu. Eğer dediğin gibi ceza verme olayı mümkün olsa çoktan düşürürdüler fb'yi.

hahdjklhlkjh Turklerle ne alakasi var olayin? begenmiyorum sevmiyorum iyi bi hoca degil, Allahin hamzasi ya da allahin terimi ne farkeder? sonucta hepimiz allahin kuluyuz dimi $evkicim.

irkcilik ya da turklukle olay yok. lafi tersinden anlamissin turkle ilgili bisey yazmismiyim? Gecende boyle yaptin milleti yanlis yonlendirdin. Senin yuzunden adim fransiza cikti pes diyorum yani. Millet beni fransiz saniyor yemin ederim sakasin sen gercek degil

oradada haksızdın buradada kabul et ben seni uyarıyorum bak bu tip şeyleri her yerde dile getirme sende kalsın sen kaybedersin ben seni yargılamıyorum sadece uyarı

ben yaklaşık 20 yıldır takip ederim bu futbol denen mereti.

bu sezonki gibi bir tiyatroyu şimdiye kadar hiç izlememiştim.

şikeli sezonda bile bu kadar açık seçik ortada değildi yaşananlar.

Yahu ne alakası var geçen sene 4-5 attık işte. Bu sene saçma sapan bir dönemde oynadık. Mancini'nin ilk maçlarından biriydi. Saçma sapan bir kadro ile sahadaydık. Deplasmanda 1 kez kazanmışız bu sene. Her şeyi rakibe bağla kurtul.

Nerde atmışın 4tane ama? ! Deplasmanda gecen sen drogba olmasaydı drplasmanda zor kazanıyordun yine

Geri
Üst Alt