Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
O değilde biz şu takıma nasıl kaybettik aklım almıyor. Akhisara
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Akhisar icerde cok farklı bir takım ama bizde iyi değildik o gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değilde biz şu takıma nasıl kaybettik aklım almıyor. Akhisara
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
şimdi adam gibi bütün türklerden ve hamza isimli insanlardan herkesin huzurunda özür dile
bu forumda birisi siyahi futbolcu yazdığı için ırkçılıkla suçlandı senin yazdığın şey çok daha ağır
hani sevgi kardeşlik
uefa ceza vermez diyenlerdensin ama nasıl koydu 2 yılı,infantino daha bugün açıklama yaptı.neyse zamanımı harcamaya demez.
SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
![]()
hahdjklhlkjh Turklerle ne alakasi var olayin? begenmiyorum sevmiyorum iyi bi hoca degil, Allahin hamzasi ya da allahin terimi ne farkeder? sonucta hepimiz allahin kuluyuz dimi $evkicim.
irkcilik ya da turklukle olay yok. lafi tersinden anlamissin turkle ilgili bisey yazmismiyim? Gecende boyle yaptin milleti yanlis yonlendirdin. Senin yuzunden adim fransiza cikti pes diyorum yani. Millet beni fransiz saniyor yemin ederim sakasin sen gercek degil
Yahu ne alakası var geçen sene 4-5 attık işte. Bu sene saçma sapan bir dönemde oynadık. Mancini'nin ilk maçlarından biriydi. Saçma sapan bir kadro ile sahadaydık. Deplasmanda 1 kez kazanmışız bu sene. Her şeyi rakibe bağla kurtul.
Recep'i fransız yaptınız yeter olaya müdahale etmek zorundayım![]()