STSL 13/14 H:15 | Fenerbahçe 4-0 Akhisar Bld. Spor | M.S | 13 Aralık

ne bekliyorsunuz ki anlamiyorum akhisar öyle veya böyle yiyecek zaten, talimat böyle. bunlardan puan alacak yürek sadece galatasaray, besiktas ve trabzon'da var.. gerisi hikaye bu ligde!

Kume duste gor sen

Nefret ettigim takim ve hoca listesini update etme zamani.

Emenike sarı görse bari haftaya oynamasın.

Bu nasıl gol la gidin anasını satım

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bunlar bide Burak'a emek hırsızı diyorlar. Her maç bir oyuncuları banko yere atıyor kendini ceza sahası içinde.

he yalakalik yapiyor diye Hamza hoca 1-0 geriye düstü

Mide bulandırıcı, izlemeyin.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Boşuna stress yapıyosunuz ben ikinciliğe fitim zaten direk gruplara katılabilicez.Rakibinin derbide puan kaybettiği hafta yenemiyosan o fark kapanmaz.Hele bu hakemlerle kadıköyde puan kaybetme ihtimalleri yokken.

Akhisar'ın ne suçu var, tamam hataları olabilir ama böyle hakemle nasıl baş etsinler.

Adamları haksız yere 25.dk da 10 kişi bırak, fenerin yaptığı net kartlık pozisyonları es geç, resmen sindirdi Akhisar'ı,

Bu gol illaki gelecekti zaten, şaşmamak lazım.

yedigi gol rezil kalecinin. penaltiyi şansa tuttu. herife gel buraya vur demiş resmen.

Cristian rakibini arkadan çekiyor formadan sarı kart görmesi gerek ama vermiyor, ve kendini atıyor sarı görüyor. İlk kartı verse kırmızı amaveremiyor.

Egemen ceza alanının önünde el ense yapıyor adama devam.

Sow adamın ayağına basıyor devam.

Konuşulur mu?

Hakem yedi akhisarı ilk yarı resmen ama akhisarda bir şey oynamıyor. Bu hakem ama fenerli değilse bende bir şey bilmiyorum. Bizi devamlı doğrar bunların macında ise cok farklı.

Kaleci arkasına bakmamış nerde durduğunu bilmiyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kim bu maçta rakibe şans veriyordu ki.

bunlar berbat ötesi oynuyor

bilal sakat sanko kırmızı yedi penaltı oldu

olmadı tüpçü oyuna girer golü atardı

buraya yazıyorum

bunların kupası alınacak diye zorla şampiyon yapacaklar

seneye eksi puanla başlayacaklar oyun belli

Geri
Üst Alt