STSL 13/14 H:15 | Fenerbahçe 4-0 Akhisar Bld. Spor | M.S | 13 Aralık

Uefa kendi organizasyonu için ceza verdi. Türkiye ligindeki her olayın ve kararın sorumluluğu tff'de. Tff'de şike sahaya yansımayıp diyerek adamları uyuttu. Eğer dediğin gibi ceza verme olayı mümkün olsa çoktan düşürürdüler fb'yi.

infantinonun bugünkü açıklamasını bi oku,başka bişey demiyorum.tff duman olur yakında.

Bence kalecinin suçu yok kaleyi yanlış yere koymuşlar :D

Hakem öyle yüreklendirdi ki forvet sokmus orta saha cikarip.

spiker çok klas bir gol filan diyordu içip maç anlatmaya çıkmış heralde

oradada haksızdın buradada kabul et ben seni uyarıyorum bak bu tip şeyleri her yerde dile getirme sende kalsın sen kaybedersin ben seni yargılamıyorum sadece uyarı

bana gorede burada da sen haksizsin orada da. Sende haddini bilmelisin. Kimsenin kimseye tavsiye vermesine, uyarmasina gerek yok. Bu tip seylerden sakinalim lutfen. Ben gayet musluman ve Turkum, lutfen bir daha tuttugum takim yuzunden yahudi, fransiz, israilli, ateist gibi yakistirmalar yapmayiniz.

ugur-tutuneker.jpg

care ugur tütüneker!!!!

Ne bekliyordunuz ki bu mactan? Takmaya gerek yok. Kadiköy´de Akhisar´a puan mi verir bunlar?

Bu maçtan beklentimiz yoktu zaten ama bare bir beraberlik dedik oda olmayacak.

İkinci yarıyı sabırsızlıkla bekliyorum arena'ya geleceksiniz siz, avni akere gideceksiniz o kondisyonla nasıl mücadele edeceksiniz hayırlısı :)

bana gorede burada da sen haksizsin orada da. Sende haddini bilmelisin. Kimsenin kimseye tavsiye vermesine, uyarmasina gerek yok. Bu tip seylerden sakinalim lutfen. Ben gayet musluman ve Turkum, lutfen bir daha tuttugum takim yuzunden yahudi, fransiz, israilli, ateist gibi yakistirmalar yapmayiniz.

ben sana yakıştırma yapmadım sadece uyardım sana fransız vs.diyenler başkaları

Lig biz fener'e deplasmanda yenildiğimizde bitmişti zaten. Bu vakitten sonra Avrupa kupaları da yokken mümkünatı yok vermezler. Biz 2. olup direk ŞL'e gitmeliyiz daha çok.

Ne kadar ballı bir takım bu fener ya.

spiker çok klas bir gol filan diyordu içip maç anlatmaya çıkmış heralde

Birak allahini seversen ya, yalakalikta üstüne yok bunlarin. Böyle rezillik dünya tarihinde görülmedi, bundan eminim. Tarla gibi zeminde Sneijder'in oynadigi oyunu Fener'in tüm oyuncularini toplasan kimse yapamaz bence. Kac tane büyük mac anlatmis ki bu spikerler, neyi biliyorlar ki?

Geri
Üst Alt