STSL 13/14 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | M.S | 15 Aralık

Aynı fikirdeyim ama Kasımpaşa büyüklerle oynarken kollanan ilk takım olabilir bu yıl. Sebebi ise malum. Bizzat direktif olduğunu sanmasam da hakemler büyük baskı altındalar. Kasımpaşa aleyhine yanlış taç verseler habertürk linç ediyor adamları hedef göstererek. Göçek'i baskı altına alarak net penaltımızı yediler.

Yapmayın, Fenerlilerin oyununa gelmeyin! Başbakan fanatik Fenerli. Sırf Kasımpaşalı diye Kasımpaşaspor'un kayırıldığını mı düşünüyorsunuz yani? Bu Mesut Yılmaz döneminde sırf Rizeli diye Rizespor'un kayırıldığını iddia etmek gibi bir şey ama adam fanatik Galatasaray'lıydı.

kasımpaşalı adam niye fernandese dalsın herif 2 senedir top oynamıyo

bjkliler dalmıştır.zaten maç sırasında fernandes dışarı diyolardı(mış) adamlar

Aynı fikirdeyim ama Kasımpaşa büyüklerle oynarken kollanan ilk takım olabilir bu yıl. Sebebi ise malum. Bizzat direktif olduğunu sanmasam da hakemler büyük baskı altındalar. Kasımpaşa aleyhine yanlış taç verseler habertürk linç ediyor adamları hedef göstererek. Göçek'i baskı altına alarak net penaltımızı yediler.

FB ve Kasımpaşa kollanıyor, belli ki bu 2 takım üzerinden lig şekillendirilmiş.Ama Çarşı, Gezi komploları çok saçma.

Yapmayın, Fenerlilerin oyununa gelmeyin! Başbakan fanatik Fenerli. Sırf Kasımpaşalı diye Kasımpaşaspor'un kayırıldığını mı düşünüyorsunuz yani? Bu Mesut Yılmaz döneminde sırf Rizeli diye Rizespor'un kayırıldığını iddia etmek gibi bir şey ama adam fanatik Galatasaray'lıydı.

Bence hakemler Kasımpaşa'yı kayırıyor ve sebebi de bence Başbakan. Başbakan istemiyor olabilir ama hakemler baskı altındalar.

Adam BJK taraftarıymış üzerinde forması var Kasımpaşa diyen hangi kanalsa uydurmuş yani

İyi de adam Kasımpaşa tribününden inmiş. ve muhtemelen Kasımpaşa hükmen yenik sayılabilir?

bu sene fener den sonra en çok kollanan takım kasımpaşa. bunu bizim maçta da gördük çok net. kasımpaşa nın hükmen yenik sayılacağına zerre ihtimal vermiyorum. yanılırsam konuşuruz hatırlatırsın bana tekrar özrümü dilerim.

maçın net iptal edilmesi gerek. taraftarlığınızı bir kenara bırakın ve empati yapın. çok zor olmamalı

BbjMJLiCcAAS8Ag.jpg:large

100% padisahin adami sahaya giren. Siyaseti futbola sokmayin diyenler resmen sahaya atliyorlar.

bu sene fener den sonra en çok kollanan takım kasımpaşa. bunu bizim maçta da gördük çok net. kasımpaşa nın hükmen yenik sayılacağına zerre ihtimal vermiyorum. yanılırsam konuşuruz hatırlatırsın bana tekrar özrümü dilerim.

maçın net iptal edilmesi gerek. taraftarlığınızı bir kenara bırakın ve empati yapın. çok zor olmamalı

Kasımpaşa kayrılıyor zaten yazdım ya daha önceki emsajlarda. Ama Beşiktaş'ın geziden dolayı cezalandırıldığını sanmıyorum. O bağlantı mantıklı gelmiyor.

Ustundeki bjk formasi bence hic aldatmasin. Ben art niyetle sahaya girsem bende baska takimin formasini giymis olurdum (giymem atlamam o baska). 1453 Kartal sanki gercek BJKli miydi? Hayir ama BJK leke alsin diye o isimle sahaya inmislerdi.

Top ilk geldiğinde rahatça ayağıyla vurabilecekken eğilip topu alıyor yerden.

Sami Yen'de adını unuttuğum bir Sivaslı topçu , hakemin oyunu durdurduğunu zannedip ayağındaki topu 5 6 metre böyle usul usul sürüp ceza sahasına soktuktan sonra eline almış ve hakeme bakmıştı . Hakem de bu ne yapıyor der gibi şaşırıp , penaltı çalmıştı . Bundan bile daha saçma bir pozisyon oldu bugünkü .

Ustundeki bjk formasi bence hic aldatmasin. Ben art niyetle sahaya girsem bende baska takimin formasini giymis olurdum (giymem atlamam o baska). 1453 Kartal sanki gercek BJKli miydi? Hayir ama BJK leke alsin diye o isimle sahaya inmislerdi.

Insan istedigine inanirmis. Sendeki fantezi meziyeti baya ust duzey.

Kasımpaşa kayrılıyor zaten yazdım ya daha önceki emsajlarda. Ama Beşiktaş'ın geziden dolayı cezalandırıldığını sanmıyorum. O bağlantı mantıklı gelmiyor.

renktaş senin gezi düşünceni gezi konusundan hatırlıyorum -yanlış hatırlamıyorsam-

o yüzden yadırgamam bu düşünceni. saygı duyuyorum.

Neyse maç tekrar edilsin, berabere bitsin, en temizi bu olur :D

Tinerciler de ağlamayı keser 1 puanı alınca :D

Herkes BJK'nin önünü kesmeye çalışıyor yani o kadar büyük bir güç ki bu BJK yalandan formalar taraftar grupları falan...

Insan istedigine inanirmis. Sendeki fantezi meziyeti baya ust duzey.

Komik olan ne biliyormusun? Bunlari yapanlar ellerinden geleni yapiyorlar bizi durdurmak icin. O zaman sesini cikariyorsan simdi de sesini cikarman gerekiyor. Adalet istiyorsan sadece kendin ve kendi takimin icin degil herkeze ve her takima adalet isteyeceksin. Bunlar bize yapilsa cok baska seyler diyecektin. O zaman bize yapilan hakem hatalari da mi fantazi?

Bu sahaya girme olaylarını Beşiktaşlılar ilk defa mı yapıyorlar? Beşiktaş'ın geziden önce de sık sık ceza aldığı malum. Bu konu ayrı ama Siyaset baskısı sebebiyle Kasımpaşa'nın kollandığı ayrı bir konu.

Geri
Üst Alt