STSL 13/14 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | M.S | 15 Aralık

K.Paşa 2 tane iyi bek alsa Biz ve FBden sonra en iyi kadroya sahip olurlar.Müthiş hucümcuları var.Scarione gibi topçu nasıl bu zamana keşfedilmemiş şaşırdım adam 28 yaşında ama tek hareketle 3 kişiyi düşürüyor oyundan

Bir adami dövuyorlar la

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

motta ve almeida sahaya giren adami dövdü

kavga cıktı aq :D sahaya daldı adam fernandeze saldıracaktı

Kasımpaşa aç gibi oynuyor ha.

Sahaya giren dallamaya bak ya

Fernandes e vurdu adam girip ayıp lan

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bu hafta yine bizim için kabus oldu . Önce fener yendi sonra GS berabere kaldı ardından lig ikincisi Kasımpaşa yendi .

sahaya biri daldı bjknin pozisyonu yine harab oldu :D

Aslinda futbol cozulemeyecek bi oyun degil istek arzuya bakiyo kadronda iyiyse sampiyon oluyorsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oha olanlara bakin adamin ellinde bicak olsa ne olacakti orda o kadar guvenlignin arasinda nasil oraya kadar geldi

Bu sahaya atlayan it karga değilse bende bişey bilmiyorum hükmen kazandırtçak beşiktaşa onun bunun çocuğu.

Evet abi :) Gör bak nasıl ağlayacak Beşiktaşlılar bu gece! Halbuki pozisyonu izledim de, adam topu atacağına ayağıyla vursa daha iyi, gol pozisyonu filan yok spiker ve Beşiktaşlıların iddia ettiği gibi.

Bu arada berabere bitmesi bizim açımızdan daha iyi olur. Kasımpaşa'ya ismi dolayısıyla çantada keklik gözüyle bakıyoruz ama adamlar fena yardırıyor.

Bence Kasimpasa zirve stresini kaldiramaz ,kolay degil pismaniye gibi dagilirlar.

Bu arada adamin biri tinerli menemeni fazla kacirip sahaya girdi.Bunlar mi ikinci olacak birak Allah askina:)

Motta kirmizi kart, Almeida kirmizi kart.

Geri
Üst Alt