STSL 13/14 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | M.S | 15 Aralık

Abi bunların hepsi padişahın buyrukları. Adamları resmen çarşı yüzünden cezalandırıyorlar.

Hakemler genelde zaten Kasımpaşa yı koruyor. Bizim maçta da gördük hakemin Paşa tarafında olduğunu.

Her şeyin içine ettiler

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fernandes'e BJK'lilere tükür onlar da sahaya girsinler buyruğu mu verilmiş?

kalan 2 haftayi kayipsiz kapatmak lazim.Bu arada sergenín takimi 4te 4 yapmis.Biz bile yapamadik bu sene .

Valla bravo, çok iyi başlangıç yaptı ama devamını getirebilecek mi bakalım o önemli. Biz devre arasını adam akıllı geçirmezsek 4'te 4'ü geçtim, 2'de 2 bile zor yaparız abi, bu oyuncuların çoğu doymuş artık, kafada bitirmişler çoğu şeyi. Bence devre arasında transfer yapmaktan önemli olan birşey varsa o da oyuncu göndermektir, çok net şekilde.

Donk'un pozisyon kırmızı kart endrek serbest vuruş ya da penaltı.

Fernandes'e saldırıldığı an maç tatil edilip federasyonun kararı beklenmeli.

Bu maçı tekrar ettirecekler bence :(

O Kasımpaşalı dangalağın yaptığının kural ihlali olduğu konuşuluyor. Halbuki top kendisine doğru geliyordu, elindeki topu atacağına gelen topu ortasahaya dikse hiçbir şey olmayacak!

Şu ağlak kargalara bahane vermekten başka bir şey değil sorumsuzun yaptığı! Ayrıca sahaya girip Fernandes'e saldıran adam da tinerci, adamlar o kadar ağlak ki Kasımpaşalıları suçluyorlar. Adamlar mal mı, kazandıkları maçta girip takımlarını sabote etsinler?

Mustafa çulcu o pozisyona penaltı diyor, hava atışı olmaz diyor, kural hatası diyor, maç tekrarlanmalı diyor..

2 dakika telefondaydım neler olmuş İbrahim öyle ya . Bugün Fenerin şampiyonluğu garantilendi böylelikle . Gençler geçen sene bizi şampiyon yapmıştı . Görünen o ki bu sene de şampiyonu belirledi .

Bu olayın gezi vs. ile ilgisi olmadığını düşünüyorum , olayın sorumlusu taraftarını en azından satın alınabilir bir bölümünü quaresmaya uyguladığı yıpratma politikasının benzerini fernandese uygulayarak tahrik edip gaza getiren fikret orman denen tüpçü dostudur .

Anlaşılan Ferdi ve Almeida noel tatiline erken çıkmış :(

Bu olayın bir kötü tarafı da Fernandes oldu. Bu olaydan sonra herhalde gönderirler. Halbuki kalsa daha faydalı olurdu bizim açımızdan, resmen yürüyor sahada.

Herkes cisim olayina odaklanmis da, yonetmenlik sahada cift top konusunda ne diyor aceba. Hangi kural gecerlidir.

Fernandes duran adam eylemi yaptığı için Kasımpaşalılar saldırmış kendisine :D

ahahahahahaha ulan şu günde bile güldürdünüz ya bizi, çok yaşayın tinerciler!

Ama maçın tekrar edilme ihtimali can sıkıyor yine de, tekrar edilirse berabere bitsin bari :D

2 dakika telefondaydım neler olmuş İbrahim öyle ya . Bugün Fenerin şampiyonluğu garantilendi böylelikle . Gençler geçen sene bizi şampiyon yapmıştı . Görünen o ki bu sene de şampiyonu belirledi .

kasımpaşanın da ciddi şansı olduğunu düşünüyorum, bütün takımlar kasımpaşaya çalışabilir istemeyerek de olsa..

Geri
Üst Alt